2777
2789
عنوان

چجوری تو مدرسه دوست پیدا کنم

622 بازدید | 86 پست

امسال یازدهمم

میخوام به دوست داشته باشم

مدرسه و شهرمون هم عوض شده

میدونم اونجا همه از سال قبل با هم دوستن

فقط من تنهام 

چکار کنم چجوری باهاشون دوست شم؟

تو مدرسه خیلی خجالتی و بی حرفم

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث تو بودم

راه چاره اش اینه که خیلی خونگرم باشی با همه خوب باشی اهل بگو بخند،  آخرش میبینی اوکی شدی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

برو رو نیمکت بشین با جلویی و پشتی و بغل دستیت حرف بزن 

کاری نداره ک 

میتونی با این جمله شروع کنی "شما پارسال هم اینجا بودین؟ من تازه اومدم"

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

نمیدونم چرا ولی شخصا هر سال که شخص جدیدی میومد چون خجالتی بود خیلی محبوب میشد و جذبش میشدن نگران نباش فقط خودتو نگیر://

تاپیک مهاجرت رو خواهم زد. تاپیک آخرین شبی که روی تخت توی خونه کنار پدر مادرم میخوابم رو خواهم زد. تاپیک خداحافظی از ایران و مردمش رو خواهم زد. تاپیک جمع کردن چمدونم رو خواهم زد.   ‌‌‌‌                   فراموش نکن که به آزادی فکر کردی فراموش نکن که نفس هات به شمار افتاد فراموش نکن که امیدوار بودی که ناامیدشدی فراموش نکن که زخم عمیق برداشتی فراموش نکن فراموش نکن. مامان اگه صبح رفتم شب بر نگشتم جسدم تو بیابون پیدا شد نترس روی سنگ قبرم بزنیا بنویس تا آخرین لحظه جنگید مامان اگه هیچ وقت نتونستم از ایران برم هرکس داشت مهاجرت میکرد بهش زعفرون و پسته بده ببره با خودش. مامان کاش بیشتر مراقبم بودیا مامان تو امضام دارم برات مینویسم بگم تو اون شب رو تجربه میکنی که بدون من برمیگردی خونه و شب بدون من میخوابی و من فقط از اصفهان خارج نشدما من ایرانو ترک کردم. مامان دیگه شب زنگ نمیزنی بگی بیا خونه بابا منتظره دیر وقته بیا خونه سفره آمادست. مامانی برای تو نوشتم ولی نه فقط تو برای هرکس که میخونه امضام اون نمیدونه با نوشتن این امضا چقدر اشک ریختم و تصور کردم ولی نوشتمش و در آخر خانم امینی بخواب که ما بیداریم

والا من و بهترین دوستم اینطور آشنا شدیم که لاتیشو پر کرد برام من فشاری شدم زدمش عین سگ و گربه افتادیم به جون هم دعوا که تموم شد گفت که دمت گرم مشتت قویه گفتم فداتشم داش به شما که نمیرسیم و ... از اون موقع 7 سال میگذره(پسر هستم ممکنه یه خوردههه روابط بین ما و شما فرق کنه)

منم مث تو بودمراه چاره اش اینه که خیلی خونگرم باشی با همه خوب باشی اهل بگو بخند، آخرش میبینی اوکی ش ...

چجوری خونگرم باشم و اهل بگو بخند؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

برو رو نیمکت بشین با جلویی و پشتی و بغل دستیت حرف بزن کاری نداره ک میتونی با این جمله شروع کنی "شما ...

هرسال صندلیمو میلرم کنار میز معلم

امسال برم میز اخر جواب میده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرسال صندلیمو میلرم کنار میز معلمامسال برم میز اخر جواب میده؟

نه بابا میز آخر نریاااا 

دوم بشین 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

نمیدونم چرا ولی شخصا هر سال که شخص جدیدی میومد چون خجالتی بود خیلی محبوب میشد و جذبش میشدن نگران نبا ...

چجوری نگیرم‌خودمو؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به هم کلاسی کناریت خوراکی تعارف کن یه کم از خودت بگو و... زنگ تفریحم با هم برید بیرون

چیا بگم از خودم

شاید اونم یه دوست داشته باشه با دوستش بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا من و بهترین دوستم اینطور آشنا شدیم که لاتیشو پر کرد برام من فشاری شدم زدمش عین سگ و گربه افتادی ...

خوب بود 😂😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍