2777
2789

تا حالا از دانشجوها دیدید کسی اخراج بشه؟ 

دانشگاه ما چادر اجبار نیست اگه مانتو بلند بپوشیم ینی ممکنه بازم بهمون گیر بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=395336014]اره اخراجی داشتیم اگه اجبار نیست مانتو بلند تیره بپوش[/QUOTEتو بیرون مانتو کوتاه بپ ...

سعی کن نپوشی دیگه شانست یهو گزارشگر پیدا میشه تو کلاستون

ولی خیلی خیلی کوتاه نپوش اصلا

سلام عزیزم میشه ی صلوات بگید خاهرم مژگان تو اعتراضی دانشگاه فرهنگیان قبول بشه گفتن جوابش اول مهر میاد با ترازا بالا رد شده علت رد هم مشخص نبود میشه لطفا هر کی پیامم میبینه دعا کنه قبول بشه تو اعتراضی فرهنگیان ب حقش برسه

تو شهر ما ب شدت آشنا گری و پارتی بازی در میارن بعد میگن ۲۵ درصد مصاحبه چیزی نیس امیدوارم خیر نبینن ک حق آدمارو اینجوری میخورن الان ۲۸ روز گذشته ک گند زده شده ب حالمون  در حالی ک کلی تدارک دیدیم همه حتی اداره گفته بود ترازاش بالاس باید قبول میشده اعتراضی بزنید  چون هر سه ترازش بالا بود کلا از مجبوری حقوق انتخاب رشته کرده ولی امید دارم خدا ب حقش برسونه تو اعتراضی قبول یشه

سلام عزیزم میشه ی صلوات بگید خاهرم مژگان تو اعتراضی دانشگاه فرهنگیان قبول بشه گفتن جوابش اول مهر میا ...

ایشالا که قبول بشه عزیزم 

کلا این ناعدالتیه هست منم پارسال با تراز خوب قبول نشدم 

ایشالا که قبول بشه عزیزم کلا این ناعدالتیه هست منم پارسال با تراز خوب قبول نشدم

خداروشکر شما امسال  ازمون دادیو قبول شدید خوشحالم براتون  من ک آبجیم گفتم بمونه گف ب چ امیدی بمونم وقتی کسی ندارم کم کاری نکردم ک بمونم سال بعدم همینه انتخاب رشته کرد فقط حقوقارو زد  ولی میدونم دلش نیس از ناراحتی خیلی ناراحته میگ میرم تو راهی ک مصاحبش دست ادما نباشه موفق میشم راهی ک خودم درس بخونم تلاشم دیده بشه فقط ن با دستکاری ادما میدونی ک فقط از ناراحتیش میگف ولی میبینم ب خدا ک امید داره ب جواب اعتراضیا چن روز دیگ میاد جوابا خیلی میترسم خدا فقط معجزه کنه بیام خبر بدم ک قبول شد معلمی ب هدفش رسید خاهرمم