2777
2789
عنوان

هیچ وقت خواهر شوهرم حلال نمیکنم بخاطر شکستن دل دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 78 پست
منم بچه برادرم خیلی شیرینه دختر خودم ۵سال ازش بزرگه متاسفانه همه توجها به بچه داداشمه چون هم کوچیکه ...

دختر منم چون از لحاظ زیبایی از دختر خواهر شوهرم پایین تره ، دختر خواهر شوهرم سفیده و بوره موهاش لخته دخترمن کاملا برعکس 

دختر منم چون از لحاظ زیبایی از دختر خواهر شوهرم پایین تره ، دختر خواهر شوهرم سفیده و بوره موهاش لخته ...

عیب نداره انشالله دخترامون بختشون بلند باشه تحصیلکرده مودب خانوم🌸

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق چرامگه شوهرت طرف تو نبود؟

شوهرم طرف خانوادشه البته این دعوا مال چندین سال پیش بود الان خداروشکر اخلاقش خیلی بهتر شده دخترمون رو خیلی دوست داره  ، چندسال پیش دعوامون شد که شوهرم هم رفت طرف خواهرش چون من دست بلند کرده بودم خواهر شوهرم مظلوم نمایی کرد و کلا حرف زشتی که بهم زده بود رو منکر شد و گفت من دارم دروغ میگم 

شوهرم طرف خانوادشه البته این دعوا مال چندین سال پیش بود الان خداروشکر اخلاقش خیلی بهتر شده دخترمون ر ...

کاش مادر من شجاع بود کاش اصلا طلاق میگرفت ولی مارو توسری خور نمیکرد

دخترت با این کار خورد شده 

والا من باشم ادمم میک..شم طلاق که سهله

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

شما خودت تعریف نکردی بعدا؟

بهش گفتم که گفت بیخیال مهم نیس بذارخواهرم  تعریف کنه ازش، مهم اینکه دختر ما باهوش تر و مهربون تره حالا اون بچه قشنگ برقصه ولی تربیت نداره بی ادبی چه فایده داره

کاش مادر من شجاع بود کاش اصلا طلاق میگرفت ولی مارو توسری خور نمیکرددخترت با این کار خورد شده والا من ...

از این به بعد حقش رو میگیرم و نمیذارم راحت دلش رو بشکنن 

از این به بعد حقش رو میگیرم و نمیذارم راحت دلش رو بشکنن

امیوارم بتونی 

وگرنه دخترت زندگیشو میبازه

نمونه اش خودم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

امیوارم بتونی وگرنه دخترت زندگیشو میبازهنمونه اش خودم

عزیزم متاسفم چقدر ناراحت شدم برات ، انشالله از این به بعد اینقدر توی خوشبختی غرق بشی که همه اون تلخ کامی و ناراحتی جبران بشه برات

عزیزم متاسفم چقدر ناراحت شدم برات ، انشالله از این به بعد اینقدر توی خوشبختی غرق بشی که همه اون تلخ ...

ممنونم عزیزم همچنین

خیلی دلم برای دخترت سوخت بخدا الان اشکم ریخت انگار خودمو دیدم سالها پیش

اگه بتونی از اونجا بلند شو

خیلی بیشعوری کرده.فقط اجازه نده که دخترت منتظر تایید اونا باشه که تو بزرگسالیش هم تاثیر میذاره.و اگر بزرگ بشه خاطرات خوبی از گودکی نخواهد داشت.من به خواهر خودمم میگم فقط به فکر شادی بچه خودت باش.نه رضایت دیگران.اصلا عمه و فلا کجای زندگی آدمن که بخوان توجه آدمو جلب بکنن

فردا دختر شما زندگی خودشو داره.نه عمه و نه خاله هیچ نقشی توش ندارن

اون سری تصادف کرد دستش شکست ، یا سرش رو کلاه میذارن همیشه و پولش رو نمیدن یا ...‌ همیشه میگه نمی‌دون ...

بنده خدا چقدر مشکلات داره .. انشالله مشکلاتش حل بشه و خدا براش بسازه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

شاید به دلیل مشکلاتش انقدر عصبی شده و ضمن اینکه خودتون نوشتید مثل خواهر بودیم از وقتی جدا شد رابطم باهاش خیلی کم کردم!!! نوشتید چون اخلاقش بد شد.

اخلاقش بد نبوده عصبی بوده دیگه حوصله سابقو نداشته شما باید بیشتر هواشو میداشتی کلا رابطتو کم کردی و این بی معرفتیه منم بودم ناراحت میشدم از خانوادتون

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اون سری تصادف کرد دستش شکست ، یا سرش رو کلاه میذارن همیشه و پولش رو نمیدن یا ...‌ همیشه میگه نمی‌دون ...

بعد از خوندن مطالبت دلم براش گرفت.یه زن با این همه مشکلات .. خدا برای کسی نیاره 

مشکلات ایشونم حل کنه

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بهش گفتم که گفت بیخیال مهم نیس بذارخواهرم تعریف کنه ازش، مهم اینکه دختر ما باهوش تر و مهربون تره حا ...

چقدر فهمیده

شما اصلا کاری نکن اعتماد به نفسه دخترت بیاد پایین