2777
2789
عنوان

هیچ وقت خواهر شوهرم حلال نمیکنم بخاطر شکستن دل دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 78 پست
خیلی بیشعوری کرده.فقط اجازه نده که دخترت منتظر تایید اونا باشه که تو بزرگسالیش هم تاثیر میذاره.و اگر ...

خیلی رفتارهای بدتر از اینم داشته که الان دیگه باعث شد با این که توی یه خونه زندگی میکنیم ولی چند روزه نرفتم خونه مادرشوهرم که خواهر شوهرم رو نبینم وبه گوشم رسیده که مادرشوهرم ازم ناراحته چون به شوهرم گفته زنت کم محلی می‌کنه و نمیاد خونمون، شوهرم امروز گفت برو سربزن مادرم ناراحته منم الکی کار خونه رو بهانه کردم که نمی‌رسم و فلان 

بنده خدا چقدر مشکلات داره .. انشالله مشکلاتش حل بشه و خدا براش بسازه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻شاید به دلیل مشکلات ...

بعد طلاقش اوایل من بیشتر از خواهراش هواش رو داشتم هرجا تفریح با شوهرم میرفتیم خودش و بچه هاش رو می‌بردیم به اصرار خودم ، پول قرض میخواست خودم بهش پول میدادم، همیشه به شوهرم می‌گفتم بهش پول بده یا همیشه برای بچه هاش هدیه می‌خریدم ولی چی شد؟ جواب محبت هام به بدترین شکل ممکن داد همیشه توی جمع منو ضایع میکرد تیکه مینداخت ، یا سرم داد میزد یا با دخترم بدرفتاری میکرد منم این رفتارها رو دیدم فاصله گرفتم ازش چون خیلی ضربه روحی خوردم ازش ، خواهرشوهراش اذیتش کرده بودن زورش به اونا نرسید اومد تلافیش سرمن دراورد گناه من این وسط چی بود ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد طلاقش اوایل من بیشتر از خواهراش هواش رو داشتم هرجا تفریح با شوهرم میرفتیم خودش و بچه هاش رو می‌ب ...

درکش کن خیلی تنهاست طفلی..

اونم یه زنه بی دفاعه

خدا شما رو خیر بده به مالتون برکت بده و به تنتون سلامتی و به زندگیتون عشق و خوشبختی بده

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

درکش کن خیلی تنهاست طفلی..اونم یه زنه بی دفاعهخدا شما رو خیر بده به مالتون برکت بده و به تنتون سلامت ...

سه سال دارم دارم درک میکنم که الان خودم افسرده و مریض شدم ولی بازم خدا بزرگه انشالله مشکلات همه و این خانم حل بشه