2777
2789
عنوان

هیچ وقت خواهر شوهرم حلال نمیکنم بخاطر شکستن دل دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا دیگه در حدی نبود کارش که حلالش نکنی گفتم چیکار کرده

این فقط بخشی ازش بوده چندساله که خون منو کرده توی شیشه همش از من ایراد میگیره و توهین می‌کنه ولی دیگه واسه دخترم دلم گرفت تاپیک زدم

بعدش من دخترم رو صدا کردم گفتم مامان بیا پیش من برام برقص خیلی قشنگ می‌رقصی که دخترم گفت مامان من اص ...

ببخشید ولی من اگه بودم میگفتم گوه خوری رقص دخترم به تو نیومده، سرت توی خودت باشه لطفا و همونطور که به فکر رقصیدنی یکم هم به فکر عقل و شعورت باش

من عمه خیلی خوبی هستمولی کلا خاله ها خواهرزاده هارو بیشتر دوست دارن محبت میکننعمه ها قلبی دوست دارنی ...

خاله از خواهرشم ناراحت باشه ولی بازم دل بچه رو نمیشکنه ولی عمه نه با کوچکترین مسیله ای دل برادرزاده رو میشکنه من خودم عمه نمیشم ولی کمتر دیدم عمه ها در حد خاله مهربون باشن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چه خواهر شوهر بی وجدانی داری

تاوان دل شکسته دخترتو میده شک نکن

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

تاپیکاتو خوندم فقط میگم یه دری باز بشه بری از اون ساختمون مهم شوهرته که اونم انگاری پشتت نیست با خانوادت صحبت کن نجاتت بدن از این قوم 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بجای نلال کردن نکردن حق دخترتو بگیر

جه طور تونستی بشینی و همچین چیزی رو ببینی

ولله من بودم کار به بزن بزن هم میرسید 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

این فقط بخشی ازش بوده چندساله که خون منو کرده توی شیشه همش از من ایراد میگیره و توهین می‌کنه ولی دیگ ...

چرا هیچی بهش نمیگی؟

اگه من بودم روزی سه بار میشستم پهنش میکردم

سر بچه با احدی شوخی ندارم

خب خودت قربون صدقه رقص بچه ت میرفتی😕

من کلی توی جمع قربون صدقه اش رفتم و تشویقش کردم ، ولی چون خواهرشوهرم خیلی ذوق میکرد برای بچه خواهرش ، دخترم دوست داشت جلوی اون جلب توجه کنه

یا ازت عقده داره یا حسوده،این خودش بیماره بذار به حال خودش باشه،ولی به بچه‌ت یاد بده طلب محبت نکنه ا ...

قبلاً رابطمون مثل خواهر بود ولی از وقتی جدا شد رفتاراش با من خیلی تغییر کرد و خیلی دلمو شکست منم دیگه خیلی از خواهر شوهرم فاصله گرفتم  ، با دخترم هم همیشه حرف میزنم