2777
2789

چهارتا خواهر شوهر دارم که یکیشون طلاق گرفت و با بچه هاش برگشت خونه پدرش , منم توی خونه چندطبقه با خانواده شوهرم زندگی میکنم از وقتی طلاق گرفت و برگشت صدبار تا الان دل منو شکسته با اینکه همیشه همه اعضای خانواده شوهرم از جمله همین خواهر شوهرم اعتراف کردن که من عروس خوبی براشون هستم ، از اون بدتر که نمیتونم ازش بگذرم دخترمه که نمی‌دونم این خواهر شوهرم چه مشکلی با دخترم داره که خیلی باهاش بده اون شب همه خواهر شوهرا و بچه هاشون جمع بودن دخترمن و خواهرشوهرم شروع کردن به رقصیدن که همین خواهر شوهرم قربون صدقه بچه خواهرش می‌رفت و می‌گفت قربونت برم فدات بشه خاله و کلی بوس و بغلش میکرد ، دخترمنم نگاهش میکرد و رفت جلوش گفت عمه ببین عمه منو نگاه کن داشت براش می‌رقصد ، خواهر شوهرم هم اخم کرد اصلا نگاهش نکرد دوباره رفت پیش بچه خواهرش و بغلش کرد و قربون صدقه بعد روبه من گفت حداقل به بچه  رقصیدن یاد بده معلوم نیس آفریقایی می‌رقصه یا چی بعدش زد زیر خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشعوره دیگه...احتمالا از اینکه زندگی خودش خراب شده ولی شما با همسرت و دخترت هستی،ناراحته

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بعدش من دخترم رو صدا کردم گفتم مامان بیا پیش من برام برقص خیلی قشنگ می‌رقصی که دخترم گفت مامان من اصلا بلد نیستم برقصم و سارا فقط قشنگ می‌رقصه منظورش دختر خواهرشوهرمه ، گفتم نه توهم عالی بودی که بعدش زد زیر گریه و گفت نه من اصلا هیچی بلد نیستم عمه اصلا به من نگاه نکرد چندبار عمه رو صداش کردم ولی جوابم نداد، واقعا دلم شکست ازش بعدش دخترم با خوراکی آروم کردم که دیگه گریه نکنه

عمه است دیگه

من عمه خیلی خوبی هستم

ولی کلا خاله ها خواهرزاده هارو بیشتر دوست دارن محبت میکنن

عمه ها قلبی دوست دارن

یه مورد دیگه هم اینه که من از کسی خوشم نیاد از بچش هم خوشم نمیاد بیشترم تو دوستام صدق میکنه این موضوع تا حد کمی هم فامیل

چقدر بی شعوره ناراحت نباش احتمالا از جای دیگه شاکیه از سر شما در میاره  

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌