2777
2789

۷ ساله جوش میزنم 

سه سال اول رفتم دکتر پوست کلی کرم و داروی موضعی استفاده کردم تاثیری نداشت

بعد گفتم شاید مشکل از داخله کلی آزمایش اینا دادم سونوگرافی دادم مشکلی نبود 

بعدش رفتم طب سنتی چندبارم حجامت کردم هم پشتمو هم چونمو اونم تاثیری نداشت

دیگه اخرین راه اینه که راکوتان بخورم 

اونایی که استفاده کردن بگن خوب بوده یا نه دیگه جوشاتون برنگشت؟

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو دوره راکوتان مصرف کردم هربار بعد ۶ ماه از قطع مصرف جوشهام برگشت🫡

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

من خوردم خوب بود. برگشت ولی نه به شدت قبل.

چجوری مثلا؟

من جوشام اونقد داغون نیست

بیشتر ریز و زیرپوستیه بعد چهارپنج تاهم جوش درشت میزنم

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

استفاده می‌کنم عالیه عالی 😭

چند وقته استفاده میکنی جوشات چه مدلیه واسه من زیرپوستیه یهو صورتم پر میشه جوشای ریز ریز

چجوری مثلا؟من جوشام اونقد داغون نیستبیشتر ریز و زیرپوستیه بعد چهارپنج تاهم جوش درشت میزنم

صورتم خوب شد دیگه جوش نزدم اصلا. بعدا هم چون رعایت نمیکردم جوش هام برگشت

دو دوره راکوتان مصرف کردم هربار بعد ۶ ماه از قطع مصرف جوشهام برگشت🫡

ای بابا چرا 

مشکل هورمونی یا تنبلی تخمدان نداری؟

صورتم خوب شد دیگه جوش نزدم اصلا. بعدا هم چون رعایت نمیکردم جوش هام برگشت

من واقعا هرکاری از دستم برمیومد برای پوستم کردم دیگه هیچ راهی نمونده جز مصرف راکوتان

ای بابا چرا مشکل هورمونی یا تنبلی تخمدان نداری؟

چرا مشکل هورمونی دارم و تا سبک زندگیمو درست نکنم وضع همینه🫠

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

یه سوال کرم تنها فایده نداره پوستت رو هم میشستی با شوینده ملایم ؟ سالیسیک اسید استفاده کردی؟

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

چرا مشکل هورمونی دارم و تا سبک زندگیمو درست نکنم وضع همینه🫠

منم فکر میکردم مشکل هورمونی دارم چون موی زائدم دارم تو صورتم ولی پریودم منظمه سونو هم دادم اوکی بود