2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابابزرگم دوتازن داشته زن اولش ۴تادختربدنیامیاره بعدش بابابزرگم میره زن میگیرره اون زنش پسربدنیامیار ...

اسیدیته محیط رحم هم روی نگهداری اسپرم ها اثر داره

طرفدار حق و عقلانیت💙 

اسیدیته محیط رحم هم روی نگهداری اسپرم ها اثر داره

ضمنا قوانین احتمال هم هست دیگه. 

چی خورده باشن خانم ها، ژتشون چی باشه

سازگاری اسپرم دختر یا پسر اون مرد با چه محیطی باشه و.. 

خیلی چیزا که ما نمیدونیم و اطلاع نداریم

طرفدار حق و عقلانیت💙 

حالم بهم میخوره فقط چند بار باهاشون روبرو شدم تا دو سه روز ذهنم درگیر میشد اولش ولی بعدش جوابشون رو دادم 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

تعیین جنسیت دست پدر بچسولی باز یه عده بیسواد به خانوم میگن دخترزا یا پسرزا

دقیقا بسیار این جمله رو شنیدم و از نظر شخص من درست هست ولی متأسفانه خیلی ها قبول نمیکنن 

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

زندایی عفریته‌ام ب ۲ تا پسرش افتخار میکنه میگه کار هرکسی نیس پسر آوردن ... من تک فرزندم و دختر ، درو ...

دیگه زن دایی باید جرررر داد 

جاری من دوست داشت فقططططط خودش عروس پسرزا باشه که خب من وقتی پسر حامله شدم دعوا راه انداخت غش کرد چقدرم من ساده و ترسو بودم اه

من دو تا دختر دارم ، یه پسر هم باردار شدم مشکل داشت نامه سقط دادن، خیلی دوس دارم یه پسر هم داشته باشم ولی میگم نکنه جنین پسر واسه من سالم نباشن ، چبدونم ضعیف باشه اسپرم و تخمک پسر ، دقیقا به منم گفتن دختر زا تو جمع