2777
2789

بچه ها من می‌خوام ی انگشتر بخرم برای مادرم در حد ۱۲ تومن خودم دارم یه ۷ تومن هم حقوق میگیرم

می‌خوام ی سکه پارسیان هم که جشن عقد عمه همسرم بهمون هدیه داد و پیش خودمه بفروشم ولی نمی‌خوام به همسرم یکم نه اینکه می‌خوام طلا بفروشم نه اینکه می‌خوام 

انگشتر بخرم 

مشکلی نداره ها ولی خب ترجیح میدم فعلا نگم بهش

بنظرتون اشکال داره سکه رو بفروشم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یادشه هدیه رو؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

حالا اشکالات شرعی به کنار  با اینا کار ندارم 

ولی یجوریه بخوای کادئو فامیل شوهرتو بفروشی که واسه مامانت انگشتر بخری

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

به نظر من فروش اون سکه با توجه به اینکه هدیه از طرف عمه شوهرت بوده، توی دوره عقد هم هستی درست نیست. حتی اگه عقد هم نبودی و شروع زندگیت بود بازم اشتباهه چون شاید پولش خیلی زیاد نشه اما سنگ بنای بی اعتمادی رو بین تو و همسرت میزاره. از این به بعد دارایی های زندگیتون رو دم دست تو نمیزاره چون میگه نکنه بفروشه...

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاملا اشکال داره گلم

چه لازمه انگشتر 12 تومنی بخری و شوهرتو دور بزنی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

کاری با گفتن نگفتنت ندارم 

درحد پول دستت یه انگشتر بخر

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(