2777
2789
عنوان

میخوام گوشی بخرم سوال دارم

116 بازدید | 17 پست

سامسونگ A56 میخوام بخرم ، فرق ۲۵۶ گیگش با ۱۲۸ گیگش بجز مقدار حافظه دیگه چی میتونه باشه ؟ منظورم اینه ک کارکرد و سیستمشون و یا شکل ظاهریشون هم فرق داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر فرقی ندارن صرفا در حافظه و رم فرق میکنن که پردازش نسخه ۲۵۶ کمی بهتره ولی در کل S24feموبایل بهتری ...

کلا نسخه های fe آشغالترین سری های سامسونگ هستن نه دوربینش دوربینه نه باطریش دوام میاره نه هیچی 

اگه تونستی s24ultra بخر اگه نتونستی دور fe خط بکش و برو سری a بخر

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

کلا نسخه های fe آشغالترین سری های سامسونگ هستن نه دوربینش دوربینه نه باطریش دوام میاره نه هیچی اگه ت ...

بر چه اساسی این حرف میفرمایید با یک سرچ ساده متوجه میشید که سری fe شبه پرچمداره 

در ضمن اگه از تعمیرات هم سر رشته داشته باشید متوجه خواهید شد که بسیار باکیفیت تر از سری A هستن 

سری A در سگمنت میان رده جای می‌گیرد و Fe در شبه پرچمدار 

بر چه اساسی این حرف میفرمایید با یک سرچ ساده متوجه میشید که سری fe شبه پرچمداره در ضمن اگه از تعمیرا ...

من نیازی به سرچ ندارم تجربه ی خودمه چندین بار اف ای خریدم الان الترا دارم و سری a خیلی بهتر از اف ای حتی هوآوییی خیلی بهتر از سری اف ای سامسونگه 

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

من نیازی به سرچ ندارم تجربه ی خودمه چندین بار اف ای خریدم الان الترا دارم و سری a خیلی بهتر از اف ای ...

😂

جالبه 

پیشنهاد میکنم از چند تا تعمیر کار موبایل بپرسید یا سایت دکسومارک که مرجع جهانی هست متوجه خواهید شد حرفتون بی اساس هست در ضمن سری الترا اختلاف قیمت دوبرابری دارن با این گوشی

من نیازی به سرچ ندارم تجربه ی خودمه چندین بار اف ای خریدم الان الترا دارم و سری a خیلی بهتر از اف ای ...

محض اطلاع A56 از اگزینوس 1580 

و S24fe از اگزینوس 2400e استفاده میکنه که خیلیی شبیه S24 هست و از لحاظ توان پردازشی بسیار سر تر هست همچنین قابلیت های هوش مصنوعی به مراتب بهتری داره تا A56

محض اطلاع A56 از اگزینوس 1580 و S24fe از اگزینوس 2400e استفاده میکنه که خیلیی شبیه S24 هست و از لحاظ ...

اینا فقط اسمی اینجوری هستن تو تجربه واقعی و استفاده اصلا چیزی که گفتن نیس

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

😂جالبه پیشنهاد میکنم از چند تا تعمیر کار موبایل بپرسید یا سایت دکسومارک که مرجع جهانی هست متوجه خوا ...

من چرا باید از تعمیرکار بپرسم وقتی خودم تجربه کردم؟ الان زوره حرف تورو قبول کنم ؟ 🤣

💙❄️ لایک نکنید لطفا