2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غذای خودتو درست کن ببین من از شهرم میام خونه یکی دیگه واسه دیدن. خب دوست دارم غذای همون منطقه رو ب ...

ما بیشتر کباب میخوریم‌ و مرغ شکم پر 

اردک فسنجون میترسم بپزم میگم نکنه خوششون نیاد؟

عزیزم من جنوبی ام 

به عنوان یک جنوبی عطر و طعم غذا خیلی برامون مهمه مواظب باش غذات بوی زحم نده و اینکه بهترین و حرفه ای ترین غذایی که بلدی درست کنم و اینکه معمولا برای جنوبی جماعت حتما یه کاسه خورشت یا سوپ تو سفره بزار دوست دارن ادویه تند هم یادت نره

ببین اول از همه مرغ رو میریزی داخل روغنکمی که سرخ شدن  بعد فلفل سبز تند با سیر اینا زیاد باشه کامل له میکنی اضافه میکنی به قابلمت بعدش ادویه زیاد اینجا ادویه ها خیلی خوبه شما اونجا اصلا ادویه ندارین   ادویه بزن و در قابلمه رو بذار شعله همرخیلی کم. بعدش که مرغ آب پس داد و آبش خشک شد یکم آبلیمو و آب به غذات اضلفه میکین و در قابلمه رو میبندی و اصلا بازش نمیکنی و میذاری کامل آب قابلمه خشک بشه وقتی درش بیاری انگشتاشونم میخورن و اون تندی فلفلا با ترشی آبلیمو کلا میره و یه مزه توپ میده