2777
2789
عنوان

فیزیو باکلاستره یا پزشکی❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی این حرف میزنه دانشجو پرستاری تهران بودم ، نصف فامیل خودم و همسرم کادر درمان هستند

عزیزم میشه راحب پرستاری چند تا سوال بپرسم.. البته انتخاب رشته ک کردم ولی خب دوست دارم بیشتر بدونم راجبش

اینکه درآمدش چقدره؟؟هرکی ی چیزی میگه

واقعا اونطور وحشتناکی ک ی سری ها توی اینستا میگن سخته؟؟

و اینکه اگه برمی گشتی عقب دوباره انتخابش میکردی؟

ولی بنظ من اصلا خنده دار نیستااا😬چون الان پزشکی داره اشباع میشه و اینکه پزشکی تقریبا بعد ۳۵ سالگی ب ...

اتفاقا خنده داره چون مشخصه کدوم باکلاستره

البته درسای پزشکی از عهده هرکسی نمیخواد قطعا عشق میخواد ک بتونی دووم بیاری .سرهمین اگ کسی توانش کمتره همون فیزیو بره زودترم ب درامد میرسه

من وایسادم منو نمیشه کشت

عزیزم میشه راحب پرستاری چند تا سوال بپرسم.. البته انتخاب رشته ک کردم ولی خب دوست دارم بیشتر بدونم را ...

واقعیت اش من با علاقه سمت رشته ام رفتم و فوق العاده دانشگاه ام قوی و خفن بود محیط بشدت موثر بود در آینده شغلی ام 

و اینکه من خوشبختانه همسرم وضعیت مالی اش خوبه و نیاز مالی ندارم و پولم اکثرا برای خودم و شیفت های سنگین و پشت سرهم برنمیدارم 

دنبال کلینیک زخم و پانسمان هستم و شاید تاسیس خدمات پرستاری 

ولی بنظ من اصلا خنده دار نیستااا😬چون الان پزشکی داره اشباع میشه و اینکه پزشکی تقریبا بعد ۳۵ سالگی ب ...

برای کسی که کار بلده و زرنگه اصلا لیسانس فیزیوتراپی با پزشکی قابل قیاس نیست

همین الان با همه ی وضع بد از بچه های عمومی یا حتی رزیدنت کسانی رو میشناسم که ماهی ۳۰۰ درامد دارن

اتفاقا خنده داره چون مشخصه کدوم باکلاسترهالبته درسای پزشکی از عهده هرکسی نمیخواد قطعا عشق میخواد ک ب ...

کلاس رو کی تایین میکنه؟مردم

یعنی آینده و زندگی رو فقط باید روی حرف مردم بچرخونیم؟

من نگفتم پزشکی بده

میگم اگه زود ب درآمد رسیدن و آینده کاری بهتری ک اشباع نشده باشه بخاد فیزیو گزینه بهتریه

ولی فک میکنم شما کلا حرف مردم بیشتر برات مهم باشه

و اینکه فیزیو هم رتبه پایینی میخاد قعطا کسی ک فیزیو خونده درسش خیلی خوب بوده ک تونسته قبول بشه

البته من خودم منتظر اعلام نتایج هستم یعنی میخام بگم هیچکدوم رشته خودم نیست ک تعصبی بخوام طرف یکی رو بگیرم

در آخر همه چی برمیگرده ب علاقه و استعداد

اگه بخاطر کلاس کاری و پرستیژ کسی بره پزشکی خیلی زود پشیمون میشه چون همون طور ک خودتون گفتی درساش سنگینه و تا تخصص نگیره و کارش شناخته نشه درآمد نجومی ای نداره

کلاس رو کی تایین میکنه؟مردمیعنی آینده و زندگی رو فقط باید روی حرف مردم بچرخونیم؟من نگفتم پزشکی بدهمی ...

متوجه میشی منظور منو اصلا؟

میگم استارتر پرسیده کدوم باکلاس تره .خب جواب مشخصه

اینهمه داستان ساختن نداره

من وایسادم منو نمیشه کشت

واقعیت اش من با علاقه سمت رشته ام رفتم و فوق العاده دانشگاه ام قوی و خفن بود محیط بشدت موثر بود در آ ...

خب خداروشکر امیدوارم ک موفق باشین

بنظر شما این سختی های وحشتناکی ک راجب پرستاری میگن یا مثلا طرف با فلان سال سابقه استفعا داد راسته؟؟یعنی بیشتر پرستارها اینطوری هستن؟همش ناله و زاری میکنن؟

ولشون کن اصلا آدمی که میگه فیزیو بهتره پزشکیه خیلی پرته ارزش بحث کردن نداره

میگه دنبال حرف مردمی😑😂من اصن مگ چی‌گفتم؟جواب سوال استاتر بود وا😂😁

من وایسادم منو نمیشه کشت