2777
2789
عنوان

کیا از یه شوهر پولدار جدا شدن

331 بازدید | 24 پست

خودم این مدلی بودم ،خیلی پولدار هست ،و  نشد ، و جدا شدم،دوباره ازدواج کرده ،هیچی از اون همه پول نصیبم نشد،الان کسی دیگه داره سودش میبره،کسی این مدلی بوده؟پشیمون نشدین؟

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دلیل جداییت چی بود

زبان مشترک نداشتیم که فکر میکنم با مشاور حل میشد،ولی خوب مغرور تر از این حرفا بود،بعدش شروع کرد به فوش کتک و درآخر خیانت

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
دقیقا به خاطراین جدا نمیشم گرسنگی شو من چشیدم درست الانم ازش بهره نمیبرم ولی نمیتونمم میدون خالی کنم

یه حس بدی تا آخر باهاته که نکنه اشتباه کردی اونم فقط به خاطر پولدار بودنش،زن الانش خواهر شوهر و برادر شوهر سابقم رو  از خونه انداخته بیرون و راه نمیده خیلی زرنگه 

خوب وقتی خیانت کرده اگر پولدار تر از اینم بود بازم باید جدا میشدی پس پشیمون نباش کار درستی کردی

آره به خاطر خیانت دیگه حس اعتماد نداشتم و دلشکسته بودم نتونستم برگردم

مهریه می گرفتی

نتونستم خواهرش خودش رو انداخت وسط و همه چی رو به نام اون کرد داستانش طولانیه من سه سال درگیر وکیل بودم ولی نتونستم