2777
2789
عنوان

معلمی برای پسر

146 بازدید | 14 پست

درود دوستان❤️

آقا من امسال با هر سختی که بود تو ۱۹ سالگی فرهنگیان قبول شدم، دبیری زبان. رشته دیگه هم نزدم چون فقط دبیری زبان دوست داشتم، همینم قبول شدم. پارسال بخاطر مخالفت خانواده کنکور کاردانی واسه نرم افزار دادم و خوشبختانه قبول نشدم. البته رتبه‌م بد نشد، ۹۵۸ شد، یعنی غیر از کرج و تهران هر جایی میتونستم قبول شم، ولی چون علاقه نداشتم جز کرج و تهران جای دیگه انتخاب نکردم ۸ رتبه کم آوردم واسه کرج. حالا بگذریم

من راستش یکم داشتم حرف و حدیث میشنیدم، کنجکاو شدم بیام اینجا بپرسم آیا خانما اینکه شغل پسر دبیری باشه به چشم یه چیز بد نگاه میکنن؟ آخه یه عده عذر میخوام از همگی یه عده دری وری میگفتن راجب معلم مرد. میگفتن شغل زنونه‌ست و مردی که معلمه جنم نداره و چون فرهنگیان سربازی نداره معلم مرد لوسه و هزار تا چیز دیگه.

خواستم بدونم نگاه همه خانما اینجوریه؟ شما نظرتون چیه؟

پس کی باید معلم پسرا بشه ؟ 

به حرفا بقیه توجه نکن 

معلم خصوصی شو برو آموزشگاه ها هم درس بده 

تو مدرسه شاگرد زیاد پیدا می‌کنی

شغل دومم میتونی داشته باشی 

بقیه همینم ندارن دیگه معلمان هم مثل معلما ۱۰ سال پیش نیستن که 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیری شغل بدی نیست

اما به تنهایی کفاف زندگی رو نمیده

یک شغل دوم باید کنارش باشه برای تشکیل زندگی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اصلا اینطور نیستمعلمی یه افتخاره، تنها دلیلی که بعضیا بهش بدبینن حقوق کمشهبخصوص برای مرد که مسئول اص ...

ممنون از دیدگاه زیباتون❤️

نه منظورم بخش مالیش نیست واقعا. چون اصلا قرار نیست به حقوقش متکی باشم، چون معلمی شاید حقوق کمی داشته باشه، ولی ساعت و روزای کاریش خیلی خیلی کمتره و دو سال فوق دیپلم و دو سال سربازی زمان صرفه جویی میشه که میتونم به جای این همه وقت آزاد حداقل دو تا شغل دیگه هم کنارش داشته باشم و درآمد کم رو چند برابر جبران کنم.

منظورم بخش شخصیتی قضیه‌س

پس کی باید معلم پسرا بشه ؟ به حرفا بقیه توجه نکن معلم خصوصی شو برو آموزشگاه ها هم درس بده تو مدرسه ش ...

ممنون از شما❤️

بله، از همین سه چهار ماه دیگه میخوام یه کار آزاد شروع کنم از صفر، ولی خب هزینه اولیه ندارم باید یه کاری شروع کنم که نیازمند منابع اولیه نباشه. نمیخوام خونواده‌م بهشون فشار بیاد که من بخوام کسب و کار راه بندازم.

دبیری شغل بدی نیستاما به تنهایی کفاف زندگی رو نمیدهیک شغل دوم باید کنارش باشه برای تشکیل زندگی

مرسی از وقتتون❤️

بله شغل دوم رو به زودی از همین چند ماه دیگه شروع میکنم که تو پیامای قبلی تو همین تاپیک توضیح دادم❤️

ممنون از دیدگاه زیباتون❤️نه منظورم بخش مالیش نیست واقعا. چون اصلا قرار نیست به حقوقش متکی باشم، چون ...

خواهش میکنم

اگر بحث مالی نیست پس واقعا نمیدونم چرا چنین دیدی دارن

واقعا تا حالا نشنیدم که کسی بگه معلمی برای مرد شغل خوبی نیست

اتفاقا بیشتر دبیرایی که بچه ها (حتی دخترا) ازشون رضایت دارن مرد هستن

معلمی زن و مرد نداره، هرکسی که استعداد و ذوق یاد دادن داره میتونه معلم خوبی باشه

خواهش میکنماگر بحث مالی نیست پس واقعا نمیدونم چرا چنین دیدی دارنواقعا تا حالا نشنیدم که کسی بگه معلم ...

ممنونم از وقتی که گذاشتید😁❤️

برام دعا کنید بچه ها یا پدر و مادراشون رو ناامید نکنم❤️

مرسی از وقتتون❤️بله شغل دوم رو به زودی از همین چند ماه دیگه شروع میکنم که تو پیامای قبلی تو همین تاپ ...

پس اوکیه بنظرم 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

کاری نکردم🌷ان شاالله که بتونید تو این شغل که شخصا براش خیلی احترام قائلم موفق بشید

ممنونم واقعا❤️

من شما رو نمیدونم تو چه کاری فعالیت میکنید، و فکر نکنم کار درستی باشه که پروفایلتون رو چک کنم چون ممکنه تاپیک های خصوصی داشته باشید که آقایون نباید ببینن. ولی هر کاری که میکنید ایشالا توش موفق ترین باشید و همیشه بدرخشید❤️ 

ممنونم واقعا❤️من شما رو نمیدونم تو چه کاری فعالیت میکنید، و فکر نکنم کار درستی باشه که پروفایلتون رو ...

این کارتون نشونه شخصیت محترمی هست که دارید🌷

ممنونم ازتون، ان شاالله هرکسی تو حرفه خودش موفق باشه