2777
2789

دوست پسر دارم و همه کار کردم انواع و اقسام گناه هارو

ولی نمیدونم چرا حس عذاب وجدان ندارم و خنثی شدم

چرا منی ک ی زمانی خیلی پاک و مذهبی بودم

الان ب این شدت بد شدم و برامم مهم نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه حق الناس نبوده دو هیچ جلویی 

خیلیا حق الناس گردنشونه 

به ی ورشونم نیس

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

خب گناه طوریه اگه از یه حد فراتر بره حس عذاب وجدانت کشته میشع

اما درکل اینکه یهو رفتی سمت اینا نشون دهنده بد بودنت نیست

نشون دهنت یه کمبود درون توئه

کمبود محبت

کمبود توجه

نیاز داری کسی حرف هاتو بشنوه ولی کسی نبوده

و.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

گناه تا یه مدتی عذاب وجدان داره... بعد از اون عادی عادی میشه... بعد چند وقت هم به افتخار تبدیل میشه😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

همین که این افکار رو داری خودش ی نوع توبس 

هنوزم میشه پاک زندگی کنی 

کافیه اراده کنی 

اینو بدون حتی اگر توبه رو به زبونت نیاری اما از دل واقعا پشیمون باشی گناهت بخشیده میشه 

این تلنگر الکی بهت نخورده نشونه ای از خدا بدونش تا با کمکش زندگیت جوری بشه که میخایی

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

همه ما گناهانی داریم. اعتراف به گناه قبحش رو میریزه. پس هیچوقت جایی از گناهان حرف نزن.فقط با خدا  بگو.

انشالله خدا همه مونو به راه راست هدایت کنه.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم