2777
2789

چند ساله تو اقدامم 

خیلی بچه دوست دارم ولی هر کاری میکنم نمیشه 

بعد از چند سال تازه رفته دکتر داره دارو میخوره

ولی خیلی دوست دارم جدا بشم

مرد خوبیه ها 

ولی من از بچگیم دوست داشتم مادر بشم الان خیلی اذیت دارم میشم

الان دارم با گریه تایپ میکنم

کاش خدا هم جواب انتظار منو بده 😞😞

خیلی ناامیدم خیلیی

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دلم سوخت واسه شوهرت 

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

و منی ک الان میگم کاش خودم یا شوهرم عقیم بودیم..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش هیچوقت جای من نباشی

من جای تو بودم

با همسر آزو اسپرم

با دل خوش دست همسرمو گرفتم رفتیم بهزیستی و الان ۱۱ سال از اون زمان میگذره و الان من مادر یه دختر ۱۱.۵ ساله هستم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

حق داری الان ناراحت باشی ولی به خدا توکل کن صبر کن دوره درمان همسرت طی بشه خوب دارو هاشو بخوره ان شاءالله که میشه.نخود آب خیلی خوبه ها،همیشه درست کن بده بخوره

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

مرد خوبیه صبر کن 

بخدا انقد کرد هول زیاده نگو

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

استارتر اگه آنقدر بچه دوست دارین چرا از بهزیستی نمیگرین 

خیلی تو اطرافیان دیدم خدا بعد بهشون نگاه کرده بچه دار شدن

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

کاش خدا به من کمتربچه میداد درعوض به تو میداد قربونت برم دلم شکست برات 🥹

چرا عزیزم؟چن تا بچه داری؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

من جای تو بودمبا همسر آزو اسپرمبا دل خوش دست همسرمو گرفتم رفتیم بهزیستی و الان ۱۱ سال از اون زمان می ...

من خیلی دوست دارم خیلییی

بهش میگم

میگه صبر کن اگه تا سال دیگه نشد میریم

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده