2777
2789

موهام کوتاهه آرایش بلد نیستم روم نمیشه برم آرایشگاه تا حالا نرفتم لباس نخریدم اصلا نمیدونم چی بخرم هیچ ایده ای ندارم میشه نرم؟😂☹️۲۳سالمه چه لباسی بخرم آخه؟تا حالا پیرهن بلند نپوشیدم بهم نمیاد انقدر دخترونه😂کت و شلوار اینا هم خوشم نمیاد دیگه تکراری شدن واقعا هییچ ایده ای ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موهام رو جدیدا کوتاه کردم چند وقت پیش رفتم عروسی گفتم کوتاهه نمیشه کاری کرد ولی شد و سشوار کشیدم خیلی خوب شد خدایی 

بعد برای آرایش هم برو آرایشگاه ساده و خوشگل ارایشت کنه 

لباس اورال بگیر یا یه پیراهن مثلاً برو مدل های ادری هپبورن رو ببین با اینکه موهاش کوتاهه چه پیراهن هایی رو استفاده کرده یه چیزایی دستت میاد 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛