2789
عنوان

موقع مدرسه و تهیه ی لوازم تحریر واقعا دشواره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 18 پست
من قیمت گرفتم همه مدل قیمت هست جامدادی از پنجاه هست تا یه تومن تو شهر ما نمایشگاه زدن خیلی قیمتا نسب ...

منم ظرف غذا رفتم دیدم از ۵۰ تومن داشت تا ۴۰۰.۵۰۰ ولی خب ۵۰ تومنیا خیلییی کم جا بود یه لقمه نون پنیر جا میشد فقط 

😆😆😆
اره باید همین کارو کنم.خدا به همه کمک کنه واقعا خیلی سخته همه چی گرون شده

خدا انشاالله به همت گشایش و وسعت رزق و روزی نصیب کنه

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم ظرف غذا رفتم دیدم از ۵۰ تومن داشت تا ۴۰۰.۵۰۰ ولی خب ۵۰ تومنیا خیلییی کم جا بود یه لقمه نون پنیر ...

اره دیگه اون گرونه مسلما کیفیتش بالاتره 

ولی خب هرکسی اندازه جیبش مجبوره خرج کنه 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اره دیگه اون گرونه مسلما کیفیتش بالاتره ولی خب هرکسی اندازه جیبش مجبوره خرج کنه

اوهوم‌

من ۳۰۰ تومنی خریدم ولی انصافا جنس و اندازش و همه چیش خوب بود  

دختر من هنوز پیش دبستانیه همه ی وسایلش گفتن ساده بدون طرح حالا همین ساده ها فعلا ۵ تومن شده 

یه لیستم دادن برا تغذیه باید برم مغزیجات بخرم هر روز تو برنامه هست با شیر و میوه و کیک خونگی

حالا انشاالله بچه هامون سالم باشن پول فدای سرشون 

😆😆😆