2777
2789
عنوان

جا برای زندگی ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 42 پست
۵ روز مونده مدرسه ها واشه دو شیفت برو

قانون داره دیگه مدارس دولتی نمیتونم که دو شیفت برم ابلاغ نمیدن اونجوری

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه از معلما مثلدخودش همخونه بگیره

بخدا من‌ نشنیدم کسی از همکارا دنبال همخونه باشه 

شهرمونم چون دانشگاه سراسری نداره دانشجو هم نمیاد

بخدا من‌ نشنیدم کسی از همکارا دنبال همخونه باشه شهرمونم چون دانشگاه سراسری نداره دانشجو هم نمیاد

ببیندخونه عمه رو تحمل کن به خواستگارت بگو زودتر بیاد ،و یه کار دیگه ،مدرسه شبانه روزی ندارین ؟

ببیندخونه عمه رو تحمل کن به خواستگارت بگو زودتر بیاد ،و یه کار دیگه ،مدرسه شبانه روزی ندارین ؟

شبانه روزی هست چندین بار درخواست دادم قبولم نمیکنن میگن باید اونجا کسی بخواد بره یا بازنشسته بشه تورو بدیم 

خونه عمم هم میبینم اختلاف دارن بچه ها هم صدای دعواهارو میشنون نمیتونم بمونم‌ گناه دارن دیگه سنشون کمه ارامش زندگیشونو زدم بهم‌

خواستگارمم با وجود این که خبر فرستادیم بعد چهلم بیان اونا هم فاز احترام کردنشون‌ گرفته میگن معذبیم‌

شبانه روزی هست چندین بار درخواست دادم قبولم نمیکنن میگن باید اونجا کسی بخواد بره یا بازنشسته بشه تور ...

یه چیزی بهت میگم توگوش اداره و بقیه همکارا نکن .برو پیش مدیرش باهاش صحبت کن حتی گریه کن شرایط چ۴]۴تو بگو اصرار کن که شبها بهت جا بده ،البته میتونی باخود رییس اداره حرف بزنی توهمون مدرسه حتی اتاق مشترک یا همون سالن نمازخونه رو بهت بدن

یه چیزی بهت میگم توگوش اداره و بقیه همکارا نکن .برو پیش مدیرش باهاش صحبت کن حتی گریه کن شرایط چ۴]۴تو ...

مدیرش خودش نامه نوشت که منو بدن‌ ولی موفقت نمیشه رئیساقاست نمیتونمبرم‌ مدیر مدرسه خودم رفته بود با معاون اداره درمیون گذاشته بود گفته بودن ما کمیته امداد نیستیم که به هرکی جا نداره جا بدیم 

مدیرش خودش نامه نوشت که منو بدن‌ ولی موفقت نمیشه رئیساقاست نمیتونمبرم‌ مدیر مدرسه خودم رفته بود با م ...

معاونا بعضیاش از دماغ فیل افتادن انگار ،باخود  رییس صحبت کن .شبانه روزی

رو برا کار نمیگم برا شب خواب میگم صحبت کن

برو یه مدت همخونه شو با یکی که شغلش همکار باشه به خواستگارتم نگو هر روز که نمیاد دم خونه تون چک کنه کجایی ،درسته مستقل زندگی کردن یک خانم خوب نیست ولی شرایط تو موجهه ،نزدیک مدرسه ای که کار می‌کنی همخونه شو با یکی ،بگو برای مسافت هم هست و پیش عموهام معذبم

بگرد تو سایت دیوار و.. یا خودت به املاکی ها بسپر خبر بدن اگه همچین شرایطی بود

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

راستش خیلی معذبم که بخوام اینجوری تعریف کنم برای اشنا ها حتی خانواده خواستگارم و خودش نمیدونه خواهرم ...

از این خاستگار برات شوهر خوب درنمیاد. جرات نداری حقایق زندگیتو بگی. فردا هم بلاخره میفهمه سوارت میشه میدونه بی کسیو جای برگشت نداری هر بلایی بخاد سرت میاره