2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 فقط پیام بانک ملی برام خنده داره سود ماهیانه حساب شما ۱۱۲۱۰ ریال 😂بخدا حساب کتابشان منو کشته

اینو که دیگه نگوووووو. 😭😭😭

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

اینو که دیگه نگوووووو. 😭😭😭

پیامک اداره اهدای خون جالب تره یه بار واسه کنجکاوی رفتم اهدای خون حالا هر سه ماه پیامک میده که به خون شما نیازمندیم انگار چقدر خواب و خوراک خوب داریم که خون بخواهیم هر سه ماه بریم اهدا کنیم😂

پیامک اداره اهدای خون جالب تره یه بار واسه کنجکاوی رفتم اهدای خون حالا هر سه ماه پیامک میده که به خو ...

حالا. من. رفتم فقط دم درش. 

طرف میگفت. بفرما.... رفتم نشستمـ

کلی تعریف و تمجید.... 

هربار ردمیشم از اونجا...... میگه.. بیا بشین یکم حرف بزنیم😂😂😂

منم میرم چایی میخورم.. و رد میشم.. 

کی  اهدام کنن خدا میدونه😂😂😂 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

//uupload.ir/view/۲۰۲۴۰۶۲۱_۰۶۲۹۵۹_001_kmpp.mp4/

لعنت به گوشئ من اینم باز نمیکنه😭😭

تو امضام گزاشتم

گوشیم بیشعوره. 

کلا  هیچی باز نمیکنه. 

با این مدرسه پاک کارتامم خالی شدن😭میخواستم.گوشی بخرم هااااا.. . 

تو امضام گزاشتم

اره دیدم

متاسفانه... گوشی من قدیمیه. 

بجز این سایت. هیچی نمیاره

حتی یه دانلود اهنگ

😂😂نه متوجه شدم لینکام واسه همه خرابه

گوش منم ک کلا خرابه. خرااااااب😭😂😂😂