2777
2789

ابراز علاقه هیچوقت بد نیست ولی برا خانوم از اقا شاید کار درستی نباشه نه اینکه خیلی بد ولی شاید بخاطر عرور خانوم درست نباشه 

اما من میگم بستگی به طرفت داره 

وادم باید برا عشقش هر کاری بکنه حتی غرورشم بذاره زیر پا

عشق تو وابستگی داشت یه جنون خواستنی داشت از دلوم دس بر نمی داشت وابستگی داشت ... 💔 https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم جالب نیست 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
از مرد ایرانی نه 😐

دقیقا همش توسرت میزنه اینده اینو

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

والا مردای ایرانی همینجوریش صدقه سر مامانشون خدای اعتماد به نفسن چه برسه اینکارم بکنی 😒

دیگه خدارو بنده نیستن 

نکن خواهرم نکن

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        

اره عالیه حتمااین کارو بکن

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
خیلی انگشت شمارن مردایی که واقعا با این قضیه کنار میان و براشون مهم نیست. خیلیا به دروغ میگن مهم نیس ...

حضرت محمدروباپسرای امروزی مقایسه میکنی 😆 پسرای الان 99درصدمفتخورن وزبون دراز

وخدایی که بشدت کافیست

بستگی به مردش داره‌ که نامرد نباشه😁

و خب باید خانواده خیلی بافرهنگی داشته باشه و خودشم خیلی بافرهنگ باشه

و اینکه توی شهر کوچیک جالب نیست چون به هر حال کلی حرف پشتتون زده میشه

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)
بستگی به آقا داره. 

فیلم ورود آقایان ممنوع رو دیدین؟ 

یاد اون صحنه افتادم که ویشکا آسایش(مدیر مدرسه) به مانی حقیقی گفت: اعتراف کنین که شما آقایون نگاهِ ابزاری به خانمها دارین. 

اونم برگشت گفت : بستگی به خانمش داره 😁  

نه فرقی نداره مغرور میشن اکثرا

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اصلا ابدا به هیچ عنوان...چون مرد ایرانی ذاتا جنبشو نداره..حتی واسه یه ساعتم که شده سر کوفتشو میزنه

یــک وقت هایـی دست و دلم به زندگــی کـه هیــچ، به حـرف زدن با آدم ها هم نمی رود..!

خیلی خیلی بستگی داره اون آقا چه شخصیتی داره و براش اوکی هست یا نه 

چون به خیلی از مردا همچین پیشنهادی بدی میشن سایه و ازت فرار میکنن 

ذات مرد اینکه دختر براش غیر قابل دسترس باشه و برای رسیدن بهش تلاش کنه

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚