2777
2789
مثلا خودتون توى دعوا به روى همسرتون نخواهيد آورد كه من نمى خواستمت خودت منو خواستى؟؟؟

اين از جمله هاي مشهور دعواها هست

بستگي ب شخص مقابلت داره ك ارزشش رو داره يا نه

يك موقع طرف اونقدرا با اززش نيست يعني فقط ما حسي نسبت بهش داريم ك اگه اونو بذاريم كنار ب تنهايي خودش چيزي نيست 

خاستگاري از اين ادم اشتباه محض هست چون فردا ممكنه حست از بين بره يا كم بشه و داغون ميشي

اما يكي هست انسان با ارزشي هست وجود خودش ارزشمند هست حتي برا كسي ك بهش حسي نداره قابل احترام هست

اينو جاي فكر داره واقعا من باشم از دست نميدم فرصت رو اما نه ب روش مستقيم

ب نظرم خيلي از پسرها هستن ك ازشون خاستگاري شده ولي خبر ندارن 😂😂 و فكر ميكنن خودشون خود ب خودي عاشق طرفشون شدن

دختر ميتونه با برنامه ريزي و حساب شده كاري كنه طرف بياد پيشنهاد بده

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
من یه همکلاسی داشتم از همکلاسی آقا خواستگاری کرد ! کل دانشکده که فهمیدن هیچیییییی خودش انقدر ضایع ش ...

دلم براش هم سوخت بابت جواب ردى كه شنيد و غرورش خورد شد هم نسوخت بابت سيريش بازيش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين از جمله هاي مشهور دعواها هست بستگي ب شخص مقابلت داره ك ارزشش رو داره يا نه يك موقع طرف اونقدرا ...

اين بند آخرى خيلى بامزه بود ؛ آره دقيقا

حالا خودمم استعدادم تو چنين برنامه ريزيايى بالاست 😂

مستقيم بهش گفتي؟ دوست بودين؟

نه همکار بودیم.یه روز داشتیم حرف میزدیم گفتم دوسدارم ازدواج کنم 

با من ازدواج میکنی ؟گف اره 6 ماه دیگ میام خواستگاریت 😂😂😂

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  
دلم براش هم سوخت بابت جواب ردى كه شنيد و غرورش خورد شد هم نسوخت بابت سيريش بازيش

نه بابا ترم بعد با یکی دوست شد اما همزمان به همون همکلاسی ابراز علاقه میکرد پسره از من و خیلیای دیگه پرسید گفتیم  ایشون دوست پسر دارن چطور شما هنوز نمیدونی؟ 

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️
نه همکار بودیم.یه روز داشتیم حرف میزدیم گفتم دوسدارم ازدواج کنم  با من ازدواج میکنی ؟گف اره 6 ...

بيا

بيين احتمالا هنوز شوهرت هنوز نميدونه ازش خاستگاري كردي

گفته ميام خاستگاري

چرا ٦ ماه خب 

عاشقش بودي تو؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بيا بيين احتمالا هنوز شوهرت هنوز نميدونه ازش خاستگاري كردي گفته ميام خاستگاري چرا ٦ ماه خب&n ...

دوسش داشتم .عاشقش نبودم.الان عاشقش شدم.

6 ماه فرصت میخواست ک کاراشو بکنه دست پر بیاد.

5 ماه بعد اومد

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  
دوسش داشتم .عاشقش نبودم.الان عاشقش شدم. 6 ماه فرصت میخواست ک کاراشو بکنه دست پر بیاد. 5 ماه بعد او ...

چ بامعرفت