2777
2789

امروز حالم خوب نبود و دلم میخواد مشکلی ک دارم حل بشه،یادم افتاد قبلا یکبار ی ختمی انجام دادم و به چیزی که میخواستم رسیدم گفتم باشماهم درمیون بذارم شماهم انجام بدیم من از فردا شروع میکنم دعا کنید برسم ب چیزی که میخوام

انشاالله شماهم به خواسته ای که دارید برسید💚

ختم17روزه صلوات هست هدیه به حضرت ام البنین

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روز اول: هزار صلوات هدیه به پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)

روز دوم: هزار صلوات هدیه به حضرت امیرالمومنین علی (ع)

روز سوم: هزار صلوات هدیه به حضرت فاطمه زهرا (س)

روز چهارم: هزار صلوات هدیه به امام حسن مجتبی (ع)

روز پنجم: هزار صلوات هدیه به امام حسین (ع)

روز ششم: هزار صلوات هدیه به امام سجاد (ع)

روز هفتم: هزار صلوات هدیه به امام باقر (ع)

روز هشتم: هزار صلوات هدیه به امام صادق (ع)

روز نهم: هزار صلوات هدیه به امام کاظم (ع)

روز دهم: هزار صلوات هدیه به امام رضا (ع)

روز یازدهم: هزار صلوات هدیه به امام جواد (ع)

روز دوازدهم: هزار صلوات هدیه به امام هادی (ع)

روز سیزدهم: هزار صلوات هدیه به امام عسکری (ع)

روز چهاردهم: هزار صلوات هدیه به امام زمان (عج)

روز پانزدهم: هزار صلوات هدیه به حضرت ابوالفضل العباس (ع)

روز شانزدهم: هزار صلوات هدیه به حضرت اما لبنین (س)

روز هفدهم: هزار صلوات هدیه به حضرت زینب کبری (س)

در روز هفدهم، پس از اتمام هزار صلوات، باید دعای توسل که در مفاتیحالجنان آمده و با عبارت «اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ وَ اَتَوَجَّهُ اِلَیْکَ بِنَبِیِّکَ …» آغاز م یشود، قرائت شود. این دعا به منظور توسل به اهل بیت (ع) و درخواست حاجت از خداوند متعال خوانده می شود.

تعدادش مهم نیست؟روزی چند تا؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اینو مامان من خیلی انجام میده مثلا40 روز 100تا توحید میخونه هدیه به خانوم ام البنین

من انجام دادم یکبار و نتیجه گرفتم انشاالله اینبارناامیدم نکنن😊

روز اول: هزار صلوات هدیه به پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)روز دوم: هزار صلوات هدیه به حضرت امیرال ...

هزارتا خیلیه🫠

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(