2777
2789
عنوان

نمیتونم درس بخونم😭😭😭

351 بازدید | 47 پست

توی خونه اتاق جداگونه ندارم که بخونم. سر و صدا هم که باشه دیگه اصلا نمیتونم بخونم. اصلا انگار با حضورشون مشکل دارم. حتی اگه سر و صدا هم نکنن انگار حواسم پرت میشه  و تمرکز ندارم. نمیدونم چیکار کنممممم😭😭😭انقد گریه کردم که به هق هق افتادم😭😭💔❤️‍🩹

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندمی 

نمیدونم چرا حس کردم یکم بهونه میاری😅

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

دوست من همین مشکلو داشت مثلا میخواست چیزیو ترجمه کنه با سر و صدا نمیتونست گفت من سر امتحانام هم همینم رفت داروخونه دوتا از این چیزا که میزارن گوششون گرفت حالا اسمشو نمیدونم.اگه توانش رو داری یه هدفون بخر با قیمت مناسب بزا گوشت با صدای بارون

تایم درس خوندنت عوض کن

روزا بخواب 

شبها درس بخون

زیر زمین ندارید؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

چندمی نمیدونم چرا حس کردم یکم بهونه میاری😅

بهونه نیست. آرزومه که در آرامش درس بخونم اما نمیشهههه همیشه سر و صداست. تمرکز وقتی نداشته باشم نمیتونممم💔

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚