2777
2789

سلام من ۳۴ سالمه و سه ساله خودمو درگیر قرصای اعصاب کردم ، بخاطر اینکه با بچم بدرفتاری نکنم ،ولی باز هم عصبی میشم دست خودم نیست جوش میارم فقط با بچه ی پنج سالم لج و دعوا دارم ،با همسرم کاملا ارومم ، خسته شدم از بس قرص عوض کردمو دوز بالا بردم ...شبیه یک ادمی ام که خودش رو گم کرده و هیچی خوشحالش نمیکنه جز مرگ ... دکتری میخام که انلاین ویزیتم کنه من تهران نیستم اینجام دکتر خاصی نداره دکتر خودمم که چندماهه تخت نظرشم هیچ

سرچ کن تو نت دکتر خوب روانپزشک تهران بعد سایت دکترتو کلی دکتر میاره که میتونی نظرات مردم و امتیازهاشون بخونی و نوبت بگیری

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون میگی درگیر قرص هستی 

بابت عوارض و...

و کلا اینکه چه دارویی مناسبه

امیررضا علوی شنیدم ویزیت انلاین داره

چون شماره منشیش رو برا یکی من فرستادم جهت ویزیت انلاین

زنگ بزن 

سرچ کنی روانپزشک علوی تهران میادش توی گوگل

زنگ بزن بگو میخوای انلاین با دکتر ویزیت شی و فوریه

از دارو دادنش مطمئنم چون برای دوست صمیمیم دارو مینویسه

و اینکه

حتما بایدددد تحت نظر روانشناس باشی

تا کی دارو؟؟!!

شاید با یه مدت دارو 

که همراه باهاش تراپی بری

درست شه از ریشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چون میگی درگیر قرص هستی بابت عوارض و...و کلا اینکه چه دارویی مناسبهامیررضا علوی شنیدم ویزیت انلاین د ...

روانشناسم رفتم هیچی روم تاثیر نداشت یهو داد میزنم با کوچکترین اشتباه پسرم بهم میریزم و جیغ میکشم بیچاره بچم...

روانشناسم رفتم هیچی روم تاثیر نداشت یهو داد میزنم با کوچکترین اشتباه پسرم بهم میریزم و جیغ میکشم بیچ ...

ببین به تنهایی اثر نداره

و شاید روانشناس خوبی نرفتی

به علوی یه زنگ بزن

توی دارو ازش مطمئنم

ازش بخواه یه روانشناس انلاین خوبم بهت معرفی کنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥