من ادم برونگرایی بودم یکی از دوستام تونموقع ها درونگرا بود و فقط با من دوست بود من اونو تو همه ی جمع هامون میبردم، اگ کسی بهش توجه نمیکرد من بهش توجه میکردم، الان اون برونگرا شده، دوست صمیمی جدید پیدا کرده وقتی با اون دوست صمیمی جدیدش باهمیم بیشتر به اون توجه میکنه، من ادمیم خیلی به این چیزا توجه میکنم واقعا دلم شکست، تو تایم تنهایی هاش باهاش بودم الان اینطور میکنه
دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞 + بماقضیتعمركیاابنآدم؟- بحبالحسین ..+ ایفرزندِآدم،عمرتراچگونهگذراندی؟- باعشقِحسین♥️ :))! "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛" یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀 ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔 <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>
منم یه دوست اینجوری داشتم یخش که پیش بقیه باز شد دیگه انگار من غریبه بودم جلوی من از رازآلود میگفتن ...
**از رازاشون میگفتن
کیبوردم اشتباه مینویسه
دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞 + بماقضیتعمركیاابنآدم؟- بحبالحسین ..+ ایفرزندِآدم،عمرتراچگونهگذراندی؟- باعشقِحسین♥️ :))! "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛" یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀 ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔 <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای صدمین بار رفیق بدرد نمیخوره حتی اگه بهترین آدم روی کره زمین هم یا اصلا فرشته هم باشی قدرتو نمیدونن من اینو با تمام وجودم حس کردم .
منم مدتیه دوستم رو ترک کردم .. باورت میشه با دست سرم زده و حالت غش رفتم براش پول زدم چون نیازم داشت اون موقع ولی اون الان کجاست ؟ پیش چند تا پسر خیابونی