2777
2789
عنوان

چی کار کنیم صدامون دخترونه بشه

144 بازدید | 21 پست

من حس می‌کنم صدام یه کم بمه و دوست ندارم اینجوری باشه چی کار کنم؟

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

منم اینجوریه فقط موقع ویس فرستادن یعنی ببین بعضیا انقدر خوشگله صداشون که خجالت میکشی ویس بفرستی

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صدام شبیه پسره 30 سالس خودم نازک میکنم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

وای صدا نازک هم بده 

من تو کلاس آنلاین خجالت میکشم حرف بزنم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بم تر از شهره اغداشلو که نیست اینهمه خاطر خواه داره صداش🤷🏼‍♀️

آره من اتفاقا خودمم خیلی اعتماد به نفس دارم نسبت به ظاهرم نمی‌گم بی نقصم اما اعتماد به نفس دارم و کم پیش میاد خودم رو با کسی مقایسه کنم ولی دخترهای اطرافم رو که نگاه می‌کنم همه صداشون از من نازک‌تر و گوگولی‌تره

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

دیگه از چهره و عمل و رنگ پوست و لوازم آرایش و گریم و اندام و... رسیدیم به مرحله تغییر صداعجب حوصله ا ...

🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

من صدام شبیه پسره 30 سالس خودم نازک میکنم

چجوری نازک می‌کنی من بلد نیستم خیلی

دیگه از چهره و عمل و رنگ پوست و لوازم آرایش و گریم و اندام و... رسیدیم به مرحله تغییر صداعجب حوصله ا ...

اتفاقا من خیلی توی اون فازها نیستم😐 صدام جز محدود چیزاییه که دوست دارم توی خودم تغییر بدم وگرنه با بیشتر ظاهرم اوکیم