2777
2789

دیروز رفتم ی جا برا کار بعد اینا زنگ میزدن به اونایی که یخچال ساید داشتن بعد میگفتن زمان سرویس یخچالتون رسیده و اینا 

میخواستم ببینم اینا چطوری نمایندگی گرفتن

اول باید فنی باشی 

تعمیرات بلد باشی در حد عالی

با دفتر مرکزی تماس میگیرن یا میرن درخواست میدن ،فکر کنم معرف هم باید داشته باشی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اول باید فنی باشی تعمیرات بلد باشی در حد عالیبا دفتر مرکزی تماس میگیرن یا میرن درخواست میدن ،فکر کنم ...

اینجا که من رفتم فنی نبودن فک کنم دوتا تکنسین داشتن 

بعد کلی شماره داشتن زنگ مردم میزدن 

معرف مثلا چکاره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا که من رفتم فنی نبودن فک کنم دوتا تکنسین داشتن بعد کلی شماره داشتن زنگ مردم میزدن معرف مثلا چکا ...

احتمالا صاحب اصلیش فرق میکنه اون تکنسین ها برا اون کار میکنن 

معرف معمولا از همینا که تو این کارن 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
احتمالا صاحب اصلیش فرق میکنه اون تکنسین ها برا اون کار میکنن معرف معمولا از همینا که تو این کارن

ما چن تا خواهریم به نظرت میتونیم نمایدگی بگیریم کار تماسو ایناشو خودمون بکنیم بعد ۲ تا تکنسینم پیدا کنیم ؟

ما چن تا خواهریم به نظرت میتونیم نمایدگی بگیریم کار تماسو ایناشو خودمون بکنیم بعد ۲ تا تکنسینم پیدا ...

نه 

باید خودتون کار بلد باشید ،از همه تعمیرات لوازم خونگی سر در بیارید ،فقط به گفتنم نیست که من بلدم 

باید برید آزمون بدید