2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انلاين کارت ملي و ملت انقدر خوشگلنننن

واییی از ملی متنفرم پدرمو دراورد میخواستم تو اپلیکیشنش حساب باز کنم انقدد اذیت کرد اخرم نشد 

زنگ زدم پشتیبانی دقیقا یکساعت تو صف بودم نوبتم شه تا نوبتم شد قطع کردن بی ادبا

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

واییی از ملی متنفرم پدرمو دراورد میخواستم تو اپلیکیشنش حساب باز کنم انقدد اذیت کرد اخرم نشد زنگ زدم ...

اصلا حساب ملي نداري؟ ببين يه بار ديگه بزن سايت بام افتتاح حساب کن و درخواست کارت بزن البته قبلش کارتي که ميخواي بگيري رو دربيار مدلشو انتخاب کن چون ممکنه تموم شده باشه اون مدل بايد صبر کني تا شارژ بشه

اصلا حساب ملي نداري؟ ببين يه بار ديگه بزن سايت بام افتتاح حساب کن و درخواست کارت بزن البته قبلش کارت ...

نه حساب ندارم 

اول تو سایتش کد ملی زدم احراز هویت کردم ولی کدپستی اینا نخواست 

الان تو سایت میزنه حساب دارم ولی به شماره حسابم نمیشه چیزی واریز کنم میزنه شماره حساب معتبر نیست 

دوباره هم که رفتم حساب کوتاه مدت باز کنم نوشت این کد ملی حساب داره 

من اون موقع بخاطر ثبتنام سکه میخواستم حساب باز کنم دیگه نشد ولش کردم 😑😑

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

فراز بانکوامش عالیه تاپیکمو بخوناینم کد معرفمه 260755783

چرت و پرته من واسه وام ۴۰ تومنیش یکسال هی حسابمو شارژ کردم و پول تو حسابم بود آخرشم بجای وام ۴۰ تومنی بهم ۱۰ تومن داد که بدردم نخورد و کلا حسابمو خالی کردم خیلی بانک آشغالیه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
چرت و پرته من واسه وام ۴۰ تومنیش یکسال هی حسابمو شارژ کردم و پول تو حسابم بود آخرشم بجای وام ۴۰ تومن ...

من همین هفته پیش وامشو گرفتم و بعد تاپیکشو زدم

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40