2777
2789
عنوان

دوتا قوری رو زدم شکستمم

275 بازدید | 37 پست

دوتا قوری پیرکس داریم  یکی بزرگ یکی کوچیک داشتم ظرف میشستم خیر سرم این دوتا قوری ام بودن از بالا ی ظرف افتاد پایین فقط این دوتا قوری شکستننن اخه من چ غلطی کنم الان

اینهمه ظرف باید جفت قوریا بشکنن اخه

مامانم خونه نیست اومد چی جوابشو بدمم😐😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال بابا عزیزم خدا کنه ضرر مالی همیشه در حد همین دو قوری باشه با طلا نزدیک صد تومنی ضرر کردم خدا می‌دونه و خیلی ها بیشتر با بورس طلا فروش خونه و‌...

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

جدی نمیخوام ته دلتو خالی کنم

ولی من جات استرس گرفتم

•| دختری در نی نی سایت |•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

همسر من چند روز پیش ظرف جا میوه ای اصل کشور چک منو که ۱۰ تومن قیمتش بود رو شکست چقدم دوسش داشتم فدای سرت چه می شه کرد

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

فدا سرررررت بگو یهو قوریا از پنجره خودشونو پرت دادن پایین ببخشید.

یبار یادمه دوستم اومد خونمون بعد کتاب زیستمو انداخت رفت تو خونه همسایه! زن همسایه زنگ زد مامانم گفت این کتاب نیایش جانه فک کنم افتاد اینور . خلاصه مامانم اومد گفت جریان؟ منم گفتم یهو کتابه بال دراورد پرواز کرد هر چی سعی کردم جلوشو بگیرم نتوسنتم. خداروشکر به خیر و خوشی گذشت:|

مغزم: جوری که باهات رفتار می‌کنن باهاشون رفتار کن. قلبم: تو همچین آدمی نیستی:)