2777
2789
عنوان

بی بی چک خیلی کمرنگ افتاده..

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 45 پست

عکسشو بزار استارتر

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
بیشتر از یک هفته عقب انداختم  دوتا بی بی زدم هر دوش انگار خط کمرنگ افتاده..چند روزه علایم پریود ...

وای عزیزم حتما یه آزمایش بده من اینجوری بودم خارج رحم بود بتا بالا نمیرفت اما باردار بودم خونریزی هم داشتم حتما حتما آزمایش بده و برو دکتر تکلیفتو روشن کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر از یک هفته عقب انداختم  دوتا بی بی زدم هر دوش انگار خط کمرنگ افتاده..چند روزه علایم پریود ...

بارداريم همون علايم پريوديو داره همون دل دردو اينا من كه ابنجوري بودم 

پسرم دنیامه❤❤❤❤
وای عزیزم حتما یه آزمایش بده من اینجوری بودم خارج رحم بود بتا بالا نمیرفت اما باردار بودم خونریزی هم ...

وای خدا نکنه..لنگ این تعطیلات مزخرفم..پس فردا حتما میرم..علایم شما چی بود که خارج رحمی بودی؟

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍
وای خدا نکنه..لنگ این تعطیلات مزخرفم..پس فردا حتما میرم..علایم شما چی بود که خارج رحمی بودی؟

عزیزم خونریزی شبیه پریود ایشالا که نیست گفتم که مواظب باشی راضی نیستم حتی یه نفر به حال روز من بیفته واسه همین آگاه میکنمتون . بتا نمیرفت بالا  همش حاله میفتاد بی بی . ساک بارداری تو رحمم نبود . 

سلام خانوما من۷فروردین بایدپریودمیشدم ونشدم ازاون روزهرروز بی بی میزنم +میشه.امکانش هست نی نی درکارنباشه وپریودشم؟۱۴میخوام برم دکتربرام ازمایش خون بنویسه

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
عزیزم خونریزی شبیه پریود ایشالا که نیست گفتم که مواظب باشی راضی نیستم حتی یه نفر به حال روز من بیفته ...

من اصلا لک یا خون ندارم.ـفقط کمی کمردرد

س لام خانوما من۷فروردین بایدپریودمیشدم ونشدم ازاون روزهرروز بی بی میزنم +میشه.امکانش هست نی نی درکار ...

بارداری عزیزم مبارک باشه..واسه منم دعا کن

من امروز،دوتا بی بی چک گزاشتم پرنگ تر از دیروز بود..تو عکس هم یه خورده دیده شد..باورم نمیشه..خدایا شکرت😍😍😍