2777
2789

دخترا من این دختر دایی ام از بچگی خیلی خیلی باهاش جور بودم و دوستش داشتم همیشه خونه هم  بودیم من بزرگترم ازش قصه می‌خواندیم برا هم تو اتاق کوچکی خونه مادربزرگم چه خاطراتی داشتیم ولی من ازدواج کردم و رابطه امون کمتر شد و اونم بعد چند سال ازدواج کرد ولی من خداروشکر خوشبخت شدم و اون نه خیلی ناراحتم پسره دوستش داشت تو عقد با هم بودند ولی بعد از اینکه رفت سر زندگیش پسره گفت بهش نمی خوامت برام تکراری هم خونه ای آنقدر زجرش میداد که رفت چاقو برداشت خودش بکشه که کشید به دست پسره خلاصه پسره تمام جهیزیه اش شکسته داره طلاق میگیره تو فامیلمون دختر خاله ام طلاق گرفته با دوتا پسر شوهرش رفته خیانت کرده .پسر دایی طلاق گرفته زنش خوب نبوده فکر میکنم تمام فامیلمون نشستند تا منم طلاق بگیرم ولی من زندگی خوبی دارم ناراحتم برا فامیلمون منم رابطه ام با همه اشون خیلی کم کردم که خوشی ناراحتی منو اصلا نبینند

اره خوب کردی

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا حرف از منه فقط نشستند ببینند من چیکار میکنم

وا

نرو باشون

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

نمی‌رم ولی خب پشت سرم حرفه میکنم چرا نمیاد بره چرا رفت آمد نمیکنه

بیخیال بزا بگن اگر میبینی روذهنت اثرمنفی داره نرو 

چرا حالا منتظرن تو طلاق بگیری مگه زندگی همه باید مثل فامیلش بشه؟،ایشالله زندگی اروم داشته باشی و خوش ...

ممنون به همچنین آره شانس منه چون اینجوری شدند چشم ندارند ببینند زندگی منو

ممکنه بعضی ها به خاطر حسادت زندگیتو داغون کنن سعی کن ارتباطت با فامیل کمتر ودر عین حال با احترام باش ...

خیلی حرف میزنند که چرا نمیاد بره نکنه شوهرش نمیزاره مثل طلبکارها هستند با آدم 

آره وقتی میرم اونجا یه جوری نگاهم میکنند همه اشون

خب نرو ...

کم کم کمترش کن

اگرهرهفته میری اول بکنش دو هفته بعدماهی یدفه بعد دوماهی یبار