2777
2789

جایی که اب سنگین و زود رسوب میندازه 

فقط سرکه سفید اسپری کنید ۱۰ دقیقه بمونه بعد با اسکاچ تمیز کنید اب بکشید و خشک کنید هیچی جز این برای رسوبات ظرفشویی خوب نبست هر شب اخر شب انجام بدین 

میدونم هزار شوینده هست 

این برای لکه اب روی سینک

همه چی خوب میشه تلاش کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه سرکه سفید شیرآلات وسینک روبرق میندازه .فقط من نمیدونم چه کنم موقع کرونا شوهرم وایتکس بودنمیدونم یاجرمگیرریخت روشیرآلات توالت یه تیکه ازشون سیاه شد  . رنگ درب آلومینیومی توالت هم بخاطرجرمگیر خراب شد .بنظرتون اسپری رنگ بگیرم بزنم بهشون میشه؟

خیلی خوبه سرکه سفید شیرآلات وسینک روبرق میندازه .فقط من نمیدونم چه کنم موقع کرونا شوهرم وایتکس بودنم ...

با رنگ که درست نمیشه .جرم گیر اینکار با شیرالات میکنه بزن اینستا شاید راه حلی باشه

همه چی خوب میشه تلاش کن