2777
2789
عنوان

ببینید پشت این حرفا چه شخصیتیه

71 بازدید | 8 پست

با کسی که دوسش دارم بخاطر کار چندروز به طور مداوم باهم در ارتباط بودیم..یه سری حرفای جالب میزد ببینید شخیصیتش چطور ادمیه

مثلا ایشون تو کار اکسسوریه و ماشاالله خیلی مشتری داره..با روزی 2000تا دختر سروکار داره..بعد یروز ی جریانی پیش اومد و من بهشون یه تیکه انداختم

گفتش که

{لذت معنوی میدونی چیه؟یعنی هر روز کلی غذاهای خوشمزه ببینی ولی رژیمتو نشکنی چون قراره در اینده یه بدن خوشگل بسازی}

یا مثلا یروز ی دختره داشت مخشو کار میگرفت که از قضا دختره همکلاسی منم بود

ایشون بعد رفتن این دختره گفت میبینه سرم شلوغه دست بردارم نیست فلان

بعد من گفتم دختر ساده و خوبیه..گفت 

{یعنی میخوای بگی دخترایی ک هرشب با یکی میخوابن از سادگیشونه چون گول میخورن؟}

حقیقتا اون روز منظورشو متوجه نشدم..یا مثلا یبار دیگ ی اتفاقی افتاده بود اخماش توهم بود

بعد بام بحثش شد من گفتم چیه از صب شبیه برج زهرماری فلان ک یهو گفت

{اونی که شیرینه واسه همه شیرینه یادت باشه}

یا یبار دیگه یه دختره خیلی تو نخش بود و حرفای جالبی نمیزد فلان..دختره رفت خونه عکس خودشو با اکسسوری ما استوری کرد و من اد زدم 

بعدش بم پیم داد من از فلانی خوشم میاد اینا تو بهش بگو..منم به پسره گفتم پسره گفت

{برو بهش بگو من به واسطه کارم با هم خوش برخوردی میکنم و همه مث دوستامن..اما اگه بفهمم یکی از این خوبی و خوش برخوردی من داره برداشت دیگه میکنه دیگه مث قبل نیستم

هر ادمی ظرفیت داره..به وقتش به دخترم میرینم به پسرم میرینم}

معذرت میخوام این کلمه رو گفتم

شما از حرفای این ادم برداشتتون اینه ک چه مدلیه؟من چطوی میتونم دلشو به دست بیارم با این افکار

مهرا به معنای دختر خورشید-کاربر قدیمی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارو نمیدونم اما من اصلا وایب خوبی نگرفتم ، تیکه کلاماش شبیه اوناییه که فاز دارن و گل میکشن 😐😐😐

یا یبار من ورزشگاه بودم تیمای فوتبال بازی داشتنو من به عنوان تماشاچی رفته بودم

بعد رفته بودم سرکار تو حرفام به یه نفر گقتم واس سه بار کولمو گشتن اینا اونم گفت اره والا بهتم میاد خلافکار باشی

یهو گفت این بزرگترین خلافش اینه از لیوان یبار مصرف دوبار استفاده کنه/:

مهرا به معنای دختر خورشید-کاربر قدیمی هستم