2777
2789
عنوان

وام مهربانی بانک ملی

407 بازدید | 16 پست

سلام دوستان اونایی که خیلی سوال میکنن واقعا آدم خسته میشه از دادن جواب های تکراری

گفتم اینجا بگم سوالاتتون جواب داده بشه.

برای وام بانک ملی  وام مهربانی سپرده لازمه.

سپرده بلوکه نمیشه میتونید برداشت و واریز داشته باشین، حتی اگه یه میلیون داخل حساب باشه وام اون محاسبه میشه..

باید بام رو نصب کنید.بانک ملی حساب داشته باشین.داخل بام حساب مهربانی باز کنید.میتونید شعبه نزدیک انتخاب کنید برید براش کارت هم بگیرید میتونید کارتشو نگیرید و مثل حساب  بدون کارت باهاش کار کنید.من خودم کارت نگرفتم 

وام هاش۴درصد،۲درصد ،و صفر درصد هستش.

حدودا اگر سپرده ۴ماه بمونه برابر موجودی میتونید وام. ۴درصد بگیرید اونم با بازپرداخت ۱۲ ماهه..

داخل بام محاسبه گر وام داره و به راحتی میتونید حساب کتاب کنید.اقساط رو میتونید خودتون انتخاب کنید که تا چند ماهه میخواید پرداخت کنید و یا چند ماه پول سپرده کنید همش دست خودتونه‌

احتیاجی به بانک رفتن نداره اصلا همه چیز تو بام انجام میشه

یه ضامن میخواد با این شرایط که حساب ملی داشته باشه رتبه اعتباری شخص خوب باشه.اصلا شغل و مدرک شغلی نمیخواد..فقط رتبه اعتباری ملاکه

ضامن داخل بام شمارو تایید می‌کنه و شما وامتون رو میگیرید

باز سوال داشتین بپرسید

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
فک کنم دیگه حساب جدیدبرای وام مهربانی بازنمیکنن الان دوازده درصدشده اون صفردرصدودودرصدهم اصلاوقتی چه ...

نه من تازه وام چهاردرصد گرفتم.وقتی حساب باز کردم چهار درصد بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من تازه وام چهاردرصد گرفتم.وقتی حساب باز کردم چهار درصد بود

منم تازه گرفتم گفتن نمیشه دیگه چهاردرصدمهربانی پول واریزکنی براوام دوازده درصدبرام بازکردن اگه خواستم دوباره وام بگیرم .اون چهاردرصدبراکسانی که اون تایمی که اعلام کردن سپرده بازکردن 

منم تازه گرفتم گفتن نمیشه دیگه چهاردرصدمهربانی پول واریزکنی براوام دوازده درصدبرام بازکردن اگه خواست ...

چی بگم. من مهربانی باز کردم موقع گرفتم وام میتونستم با هر درصدی بگیرم اصلا بانک. هم نرفتم تو بام حساب باز کردم و وام گرفتم

چی بگم. من مهربانی باز کردم موقع گرفتم وام میتونستم با هر درصدی بگیرم اصلا بانک. هم نرفتم تو بام حسا ...

خوب منم همینکارروکردم غیرحضوری گرفتم منتهابرای سپرده رفتم بانک پرسیدم میتونم بزارم همون تومهربانی بمونه دوباره وام بردارم گفتن نه دیگه  وام دوازده درصدشده یه حساب جدیدوام دوازده درصدبرام بازکردن 

سلام عزیزم یه سوال داشتم ازت ،من اگه مثلا در  دو هفته 100 ملیون باشه بعدش مثلا دو هفته 10 ملیون تو بام چقدر بزنم سپرده رو ،میانگین میشه ؟ یا در کل گمترین رو حساب میکنن

بعد کجا میتونم ببینم تا به حال چند امتیاز شده

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا
سلام عزیزم یه سوال داشتم ازت ،من اگه مثلا در دو هفته 100 ملیون باشه بعدش مثلا دو هفته 10 ملیون تو ب ...

یه ماه که بگذره خودش میگه چقدر بهت وام تعلق میگیره.درخواست وام رو بزن

ببخشید گلم وام اشتغال زایی بدون سپرده میتونم بگیرم؟؟

اشتغال زایی سپرده نمیخواد کلاس پروسه اش فرق داره و سختگیری میکنن باید. از طریق جهادسازندگی و سایتش پیگیری کنید ومدارک ثبت کنی

یه ماه که بگذره خودش میگه چقدر بهت وام تعلق میگیره.درخواست وام رو بزن

مممنونم ازت عزیزم دستت درد نکنه یه سوال داشتم ضامن باید حتماً شغل داشته باشه ؟دانشجو هم میشه؟

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا