2777
2789

چرا اینجوریه دوبار دقیقا این اتفاق برام افتاده 

دختره زنگ میزنه

به شیش ساعت نرسیده کات میکنم

خب شما بهش نگو تو رابطه ای

پرسید بگو نه نیستم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا انرژیشون اینجوریه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

شاید اونموقع که زنگ زده بهش گفتی دوس پسر داری سریع رفته دعا کرده🤣

چه زودم میگیره😂😂

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

وای مثل دوست مننننهههههه 

چندین بار جدا شدم بخاطرش ولی از اون به بعد همیشه میگفتم پارتنرم خیلی بده دختر بازه خیانت می‌کنه بهم توجه نمیکنه دوسم نداره و....و حتی هروقت می‌پرسید میگفتم جدا شدیم فقط رفیق معمولی هستیم خیانت کرد 

الحمدالله دیگه چیزی نمیشد ولی خب دیگه پارتنر ندارم🥺🤣

توهم اصلا بهش نگو

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

نه نمیگم ولی از رو فالورام شاید حدسی چیزی بزنه

بگو فامیله یا کراشمه یا همینجوری فالو کردم یا داداشمه یا رفیق داداشمه یا کلا از پیجت بلاکش کن بگو گوشیمو مامانم چک می‌کنه یا گوشیم دست مامانم بوده یا دست خواهرم بوده همه رو بلاک کرده ببخشید

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بابا هیچی نمیگم بخدا

خب چطوری میخواد بفهمه اسی بلد نیستی بهش دروغ بگی