2777
2789

من ترایپوفوبیا خیلییی شدید دارم از بچگی🤦🏻‍♀️

یعنی سوراخای ریزو میبینم انگار جنی میشم😂میلرزم و نفس تنگی میگیرم و همه جام میخاره و…

خلاصه روز شنبه استادمون چندتا از دانشجو هاشو دعوت کرد ی کتاب خونه تا باهام نوشتن ی کتابو استارات بزنیم🤭

ی چندتا مسئله رو توضیح داد بعدش استراحت داد 

پسرا (کلا سه تا بودن) نفهمیدن مسئله رو ، استاد هم گفت که من براشون توضیح بدم

منم داشتم بهشون توضیح میدادم یهو چشمم به دسته ی صندلی افتاد روش با غلطگیر خط خطی کرده بودن ی چیز خیلی مزخرفی بود یعنی همین الان که بهش فک میکنم :🫨

منم جیغ کشیدم و کلاستور و خودکارمو پرت کردم و دویدم بیرون 😬🤦🏻‍♀️😂

پسرا کلا گرخیدن استادمون سریع برگشت فک کرد چی شده و ..🤭😂خلاصه آبروریزی 

الان پسره شمارمو از دوستم گرفته بهم پیام داده : خانم ایرانپور من واقعا متوجه نشدم اون روز چه اتفاقی براتون افتاد میشه بگید منو دوستام چه اشتباهی کردیم یهو انجوری شدید؟

واااای😬😬یعنی دلم میخواد بنیرم آبروم رفت من الان جی بگم بهش؟😭😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مسخرس اگه اینو ‌ بهش بگی بنظرم بگو جن دیدم سایه دیدم منطقی تره

جن که مسخره تره. میگن طرف روانیه 😂

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...