2777
2789

سلام بچه ها، خوبین؟ من رو یکی کراش زدم که اونم احساس میکنم بهم تا حدی نخ داده ولی من باهاش رسمی و محترمانه برخورد کردم، الان دلم میخواد آهنگ "بارون احساس" مهستی رو با یه آی دی تلگرام ناشناس براش بفرستم که فقط کنجکاوش کنم ولی نمیدونم میفهمه منم یا نه (نمیخوام بفهمه منم فقط میخوام کنجکاو و پیگیر بشه و رو حساب کنجکاوی بیاد سمتم ولی من گردن نگیرم که من فرستادم)، موندم این کارو کنم یا اینکه از آی دی خودم مثلأ عکس یه برگه کاری رو اشتباهی براش بفرستم بعد پاک کنم که از روی نوتیفیکیشنی که براش میره، بره تو چت مون و عکس جدید پروفایلمو هم که قشنگ شده ببینه و شاید سر حرفو باز کنه، بنظرتون کدومش بهتره و کوچیک نمیشم پیشش؟

وای نه این داستانا چیه؟!

خوشت میاد ازش بگو ازش یا رفتار خوش نشون بده خوشش بیاد ازش میاد بهت میگه الکی چقد پیچش میدی

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه این داستانا چیه؟!خوشت میاد ازش بگو ازش یا رفتار خوش نشون بده خوشش بیاد ازش میاد بهت میگه الکی ...

آخه طرف بخاطر وجهه کاریش الان که تا حدی هم نخ داده و منم به روم نیاوردم، دیگه بیشتر از این نمیتونه کاری کنه مگر اینکه باز یه بهانه جدیدی پیش بیاد

آخه طرف بخاطر وجهه کاریش الان که تا حدی هم نخ داده و منم به روم نیاوردم، دیگه بیشتر از این نمیتونه ک ...

عزیزم اگه بخوادت میاد جلو، شماره میده میرین بیرون یا هرچیزی

چیزایی که گفتی خییییلی بچگونست نکنی اصلا

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

عزیزم اگه بخوادت میاد جلو، شماره میده میرین بیرون یا هرچیزیچیزایی که گفتی خییییلی بچگونست نکنی اصلا

خب اینا رو انجام نمیدم ولی بجز اینا، چیزی به ذهنت نمیرسه که انجام بدم که هم کوچیک نشم پیشش هم از طرفم چراغ سبز ببینه؟ آخه با رفتار محترمانه و رسمی ای که من کردم فک نکنم اون دیگه روش بشه حرکتی بزنه

خب اینا رو انجام نمیدم ولی بجز اینا، چیزی به ذهنت نمیرسه که انجام بدم که هم کوچیک نشم پیشش هم از طرف ...

یکم محبت امیز تر باش

یکم محبت امیز تر باش

آخه ارتباط ما یه جورایی کاری بود الانم تا کار جدیدی پیش نیاد ما با هم برخوردی پیدا نمیکنیم دیگه، برای همین میخواستم مثلأ عکس یه برگه ای رو اشتباهی براش بفرستم بعد تا ندیده سریع پاک کنم که مثلأ اشتباهی بوده و از طریق نوتیفیکیشنی که براش میره بره تو چتمون و شاید سر حرفو باز کنه خودش اونطوری، وگرنه من الان دستم بسته س هیچ کاری نمیتونم بکنم تا کار جدیدی پیش بیاد و برای کار باهاش لازم بشه تماسی بگیرم

آخه ارتباط ما یه جورایی کاری بود الانم تا کار جدیدی پیش نیاد ما با هم برخوردی پیدا نمیکنیم دیگه، برا ...

نمیدونم هرچی خودت صلاح میدونی

باب این بهتره تا اهنگ

نمیدونم هرچی خودت صلاح میدونیباب این بهتره تا اهنگ

مرسی خدا خیرت بده که راهنماییم کردی وگرنه خر بازی درمیاوردم آهنگو میفرستادم به فنا میرفتم 🥴 عزیزم تو میدونی اگر عکس یه برگه کاری رو براش بفرستم بعد مثلأ اشتباهی بوده و زووود پاک کنم، آیا نوتیفیکیشنی که از سمت من براش رفته بوده، هنوزم بالای صفحه ش می مونه یا اونم زود پاک میشه؟

مرسی خدا خیرت بده که راهنماییم کردی وگرنه خر بازی درمیاوردم آهنگو میفرستادم به فنا میرفتم 🥴 عزیزم ت ...

❤️

فکر کنم بره اما اونجا تو ص تلگرامش مینویسه تاریخچه پاک شده

یعنی تو پیام دادی و پاک کردی 

بنظرم بذارش پاک نکن بعد علامت سوالی چیری داد پاک کن بگو اشتباه شد 

❤️فکر کنم بره اما اونجا تو ص تلگرامش مینویسه تاریخچه پاک شدهیعنی تو پیام دادی و پاک کردی بنظرم بذارش ...

قربونت برم واقعأ ازت ممنونم که کمک فکری بهم میدی عزیزم 🙏🏻 خیر ببینی الهی خواهر 💚 حالا بین این که پیام بدم اصن یه سئوال کاری ازش بپرسم، با اینکه عکس برگه اشتباهی رو بفرستم براش، بنظرت باز کدومش بهتره و کمتر کوچیک میشم؟ 

قربونت برم واقعأ ازت ممنونم که کمک فکری بهم میدی عزیزم 🙏🏻 خیر ببینی الهی خواهر 💚 حالا بین این که ...

خواهش عزیزم

واقعا ازش سوال داری ؟ بنظرم با اون عکس اشتباه اون بیشتر میتونه بحث رو باز کنه