2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز

51 بازدید | 4 پست

دوستان . همسر من شغلش تو شهرستان خودشه هرروز از صبح میره اونجا مغازه داره و شب ساعت 8/9 برمیگرده و من صد درصد مطمئنم که هرروز اونجا حتی شده تو مغازه اکثر تایمش رو با رفیقاش میگذرونه یعنی دوستاش اینا میان تو مغازه . خونه مادرش اینا هم بغل مغازشه . بعد منم سرکارم از صبح تا 4 و نیم و خیلی دارم حرص میکشم از این بابت که چرا اکثر تایمش رو با دوستاشه و یا حتی خونه مامانش ... مثلا امروز زیاد کار نداشت و تقریبا میشه گف کلا کاری نداشت فقط یه میز قرار بود سفارش بدهد برا مغازه. میتونست بمونه خونه و میز رو سفارش بده تا ازو نجا تحویل بگیرن باباش اینا .میتونست بمونه و خودش بیاد دنبالم. ولی از صبح رفته الانم بهش پیام میدم کی میای میگه نمیدونم میز رو الان سفارش دادم بعد ازینکه تحویل گرفتم میام درحالی که بهش گفتم دلم گرفته و دلم تنگه. مطمئنم که به هوای دوستاش رفته اونجا ... نمیدونم منطقیه ناراحتیم یانه ولی خیلی دلم گرفته . درعین حال هم میخوامک واکنشی نشون ندم تا بفهمه چقدر از وابستگیم بهش کم شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ولش کن هرچی بیشتر گیر بدی بدتر میکنه قبل ازدواج نفهمیدی رفیق بازه؟

نه گلم فک نمیکردم اینطوری باشه .. واقعا منم تو شرایط جسمی و روحی خوبی نیستم دوست دارم بیشتر برام وقت بزاره