2777
2789

بخدا ی دختر اینقدر اشکش دم مشکش‌ نیست ک این هست😂

ینی تو واقعیت هم همینه؟😂🥸🧜‍♂️

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشک مصنوعی هستش

شاید واقعیه😂🧜‍♂️

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

جواد کیه؟

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

جواد عزتی؟؟؟اگه منظورت اونه که جواد عزتی نابغه اس درصمن گرونترین بازیگر ایران هم هست

نه بابا 

روزبه حصاری در نقش جواد تو فیلم بچه مهندس رو میگم

با اون گیس هاش بایدم مث دخترا اشکش دم مشکش باشه🤪

اونجا ک بافته بود؟😂🧜‍♂️

اره منم هنو تو شوکم‌ چرا خودشو اونجوری کرده بود😂

ولی تو اینیستا خیلیی جذابه برو حتما ببین پیجشو

جواد کیه؟

روزبه حصاری بازیگره 

تو فیلم بچه مهندس نقش جواد رو بازی کرده

اونو میگم

دیشب قسمت چند داد؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین