2777
2789
عنوان

بیبی چک خودکاری مدیکور

117 بازدید | 10 پست

سلام خانوما دیشب بعد سه ساعت ادرار نکردن بیبی چک قطره چکونی مدیکور زدم زیر ده ثانیه خط صورتی ولی کمرنگ انداخت ولی کاملا دیده میشه امروز صبح خودکاری مدیکور زدم کاملا منفی به نظرتون چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه گفتم اگر اینم مثبت شد برم نرم ضایع بشم

من حس میکنم مدیکور قطره چکونیش بهتره.

باز اگر بیبی چک داری فردا صبح ادرار اول امتحان کن

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

نمیدونم 🥲خدا کنه باشم

این روش ۳ساعت مایعات نخوری روش ابتکاری منه.من تو سایت گفتم ب همه

اگه باردار بودی برام دعا کن بتونیم بریم میش شوهرم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

این روش ۳ساعت مایعات نخوری روش ابتکاری منه.من تو سایت گفتم ب همهاگه باردار بودی برام دعا کن بتونیم ب ...

عه چه جالب😁انشاالله عزیزم به خواسته دلت برسی و خواسته هات با خیر و مصلحتت یکی بشن 

عه چه جالب😁انشاالله عزیزم به خواسته دلت برسی و خواسته هات با خیر و مصلحتت یکی بشن

ممنون از دعای خوبت

اره بخدا من این روشو گفتن فکر کنم قبلا ب خود شما هم

دعا کن بیزحمت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.