2777
2789
عنوان

چطور بگم لایک نکنید

48 بازدید | 5 پست

میدونم سایت اپشن‌ لایک داره که لایک کنید و اعلام موافقت کنیدا

ولی بخدا اینکه میام نوتیف هامو باز می‌کنم میبینم لایک‌ لایک‌ لایک بدم میاد

با این که از همون اول تو امضام‌ اولش گذاشتم لایک نکن بازم لایک میکنن

دغدغه‌هام عالیه نه؟😂

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

خوب عزیز من وقتی می نویسی دغدغه هام عالین نه؟ یعنی منتظر جوابی دیگه چرا پس بعدش بدت میاد؟

امر نهی نمیکنما اصلا. ترجیح میدم سکوت اختیار بشه یا ریپلای بشه لایک نهههه😭😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امر نهی نمیکنما اصلا. ترجیح میدم سکوت اختیار بشه یا ریپلای بشه لایک نهههه😭😂

می دونی فکر کنم حتما دوست داری بیای بخونی کی چی نوشته با کلی ذوق میای می بینی همش لایکه می خوره تو ذوقت نه؟

می دونی فکر کنم حتما دوست داری بیای بخونی کی چی نوشته با کلی ذوق میای می بینی همش لایکه می خوره تو ذ ...

ارهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40