2777
2789
عنوان

تاحالا شده احساس زشت بودن کنید❓❓

83 بازدید | 13 پست

من بعضی وقتا از خودم متنفر میشم 

به همه چیزم گیر میدم از قیافم گرفته تا هیکل و پوست و همه چیز

حاضر نیستم تو اون تایم کسی رو ببینم یا برم بیرون 

شما تاحالا اینجوری شدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی زیاااد 

وقتی کرونا اومد خدا خدای من بود و ماسک میزدم حتی بعد از اینکه کرونا خیلی کمتر شد مدت زیادی ماسک میزدم اخر معلم مدرسه گفت اینقد ماسک نزن مریض میشی

اره توی سن نوجوانی خیلی این جوری میشدم ولی نه به این حد

ولی الان خودمو بیشتر دوست دارم چون یاد گرفتم همه ما زیبایی های زیادی داریم که کافیه بهش توجه کنیم و اولین قدم اینه که خودمون خودمون رو دوست داشته باشیم که دیگرانم دوستمون داشته باشن

اینم باید بدونیم استاندارد زیبایی که به ما القا شده در واقع کار صنعت مد و زیباییه که بتونن فروش داشته باشن و چیز درستی نیست

و اینکه فهمیدم کسی که منو دوست داشته باشه در زشت ترین حالتم دوست داره پس نذارم ذهنم منو درگیر خودش کنه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

یه مورد جالبی که برای من پیش اومد این بود من کلا از فرم چشمام خوشم نمیومد و احساس میکردم خیلی زشتن

از همسرم پرسیدم کدوم قسمت صورت من برات جذابتر بود و اون گفت چشمات ..... و من هنگ بودم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

اره بنظرم منطقیه ادم وقتی غمگینه خودش رو زشت ببینه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀