2777
2789

اکثر ویژگی های خانمشو منم داشتم بااین تفاوت که مجردم

این کارارو بابام انجام میده چون مامانم فوت شده

حس بدی گرفتم چیکارکنم شلخته نباشم

الان اتاقم به شدت به هم ریخته س

خونمون همیشه کثیفه بعضی اوقات یخچالو نگاه نمیکنم آبجیم میاد خونمون میگه خاک توسرت مثلا دخترتواین خونه س این همه وسیله خراب شده

فقط تو خونه غذا درست میکنم گاهی اوقات بابام غذا درست میکنه ولی کلا خونمون بعد فوت مامانم خیلی داغون شده وبهم ریخته س

همه کارارو هم بابام انجام میده دیگ واسم عادت شده 

البته الان کنکوریم ولی میخوام دیگ کارامو خودم انجام بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای نوجوون شاید عادی باشه ولی برای یه همسر و یه مادر درست نیست مخصوصا اینکه خودشم کثیف بلشه و به نظافت و سرووضع خودشم نرسه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من شلخته نیستم ولی به شدتتتتتت تنبلم واقعا برای زندگی آیندم استرس دارم

منم همینطور

ینی تغییرنمیکنم همیشه همینطوری تنبل و شلخته میمونم؟

برخلاف من آبجیم به شدت تمیزه البته خونه دارهستش

مامانمم خیلی تمیز بود  بابام تمیزه پس به کی رفتم من

عزیزم میتونی به کمکی بیاری خونه رو تمیز کنه و بعد دیگه نزاری کثیف بشه اینطور بهتره 

خدا مامانت رو رحمت کنه 

پدرتونم براتون نگهداره

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

کلا خیلی از تاپیکش بدم اومد.اصلا وظیفه ی زن کار کردن نیست .والا زمان اسلام هم کنیز و غلام تو خونه ها بود 

خیلی مشکل داره کارگر بگیره .همین خانومایی مثل من و امثال من از بس تو خونه جون میکنن مردها بدعادت شدن و کار تو خونه  رو وظیفه میدونن