2777
2789
عنوان

داغونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 39 پست

الان اگر چیزی بگی ابرو خودت ببری متاسفانه جامعه مادبر علیه زناس ببین شکایت کنی بری پزشک قانونی اثبات کنی میتونی به جایی برسی ولی خب خانوادت چی میپذیرن اگر نمیپذیرن برو پیش مشاور ۵ جلسه حرف بزن با هم مشکلتونو حل کنید تو جلسات تنها راهش اینه که کم کم خودت به خودت کمک کنی بعدم دنیا تموم نشده که از خدا بخواه یه ادم خوب بزارهرجلو راحت

در گنگ ترین حالت زندگیمم

گفتم اره

اشتباه کردی عزیزم ولی دیگه کاریه که شده سعی کن باهاش صحبت کنی حلش کنین

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کی

پسر داییت که اینطوری ول کرده رفته بگو غلط کردی اول اومدی سمت من الان میگی نمیخوام 

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

وقتی بهت تجاوز شد بعد گفت میام میگیرمت سکوت کردی ببخشیدا ولی حقته هر چی سرت بیاد انقدر حقیری یعنی؟

اصلا چجوری دلت میخواست با یه متجاوز که حتی به خودت هم تجاوز کرده ازدواج کنی؟