2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم چرا بادوم روتفت دادم

216 بازدید | 14 پست

اینستا دیدم برنجوبادوم رو شست بعدش خشک کرد بعدش تفت داد.بعدشم انداخت تو دستگاه پودر کرد.برا حریره بادام.منم یه عالمه بادوم خریدم همینکارو کردم.که هرشب دوقاشق ازش بردارم درست کنم.الان متوجه شدم تفت دادن باعث ازبین رفتن خاصیتش میشه.خیلی ناراحتم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نسووخته ولی خب تفت دادم دیگه.همش فک میکنم تمام خاصیتش تزبین رفته حالاکاش کم درست میکردم

من با بادوم خام درست میکردم اصلا تفت نمیدادم 

ولی اگه با حرارت خاصیتش از بین میرفت این همه پسته و‌تخمه و ... ارزش غذایی نداشتن

نگران نباش

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
من با بادوم خام درست میکردم اصلا تفت نمیدادم ولی اگه با حرارت خاصیتش از بین میرفت این همه پسته و‌تخم ...



من بادوم خام اول خیس میکردم بعدش پوستش جدا میکردم 

با برنج نیم دونه یا آرد برنج هر کدوم که داشتم و کره و یکم شکر یا نبات با آب یا شیر  میذاشتم بپزه بعد با گوشت کوب برقی پودر و له میکردم میدادم بچه بخوره

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

کمک باردارم

نیکو1403 | 24 ثانیه پیش
2791
2779
2792