2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ورزش و دارو و سبک زندگی سالم دفع میشه و کم کم از بین میرهفک نکنم راهی باشه به جز سونو

من آخه داروشو نتونستم بخورم دو سری ال دی خوردم سونو دادم

رفع نشد. دوباره گفت دو سری اچ دی بخور. او دی خوردم دیوونه رسمی شدم😛😛😛 اینقدر عصبیم کرد که ولش کردم

الان شروع کردم به درمان جایگزین عرق رازیانه و دوسین و ویتاگنوس می‌خورم شب هم قرص اسپیرونولاکتون صد، آب پیاز قرمز می‌خورم

کیست تخمدان دارم از پارسال زمستون فهمیدم

بیامن کمکت کنم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من هروقت میگیرم بادمنوش شوید حسابی میخورم توپریودی تادفع بشه البته بستگی داره چندمیلی هس من تا۵میلم تونسم دفع کنم بااین دمنوشای خیلی گرم بابونه شوید ۱قاشق غ خیلی پردم کن هرردز بخورتوپریت ورزشم کنی میفته وقتی بیفته خودش مشخصه صورتیه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

کیست تخمدان من دارم از بین نمیره دفع هم نمیشه ولی کاریم نداره برای خودش نشسته داره زندگیشو میکنه

😂😂

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

کیست تخمدان من دارم از بین نمیره دفع هم نمیشه ولی کاریم نداره برای خودش نشسته داره زندگیشو میکنه

🤕🤕🤕🤕😁😁😁😁😁 خوبه قبول کردی 

من خیلی تلاش می‌کنم دفع بشه

برای من سه سانته متاسفانه

عزیزم فک نکنم بادارو رفع بشه باید عنل کنی

🤕🤕🤕🤕😁😁😁😁😁 خوبه قبول کردی من خیلی تلاش می‌کنم دفع بشه

آخه دکتر گفت ولش کن اون قابل دفع نیست کیست مویی هست و بهتم آسیبی نمیزنه بعدا اگه سزارین کردی بگو اونم برات بردارن اگه نکردیم ولش کن