2777
2789

شش ساله خونه بابامم ولی اینقدر ترسیدم که تا بابام میگه خواستگار میخواد بیاد میگم نه بگید نیاد 

همه بهم میگن تا کی میخوای مجرد بمونی ....

آخر باید ازدواج کنی و....

من تصمیم خودمو گرفتم که دیگه ازدواج نکنم ولی از حرف مردم هم خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه بچه ات ؟دختره یا پسر ؟خودت چندسالته؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بستگی به خودت داره و اینکه قرار نیست خاستگار اومد حتما ازدواج کنی اگه دیدی یکی همه چیش اوکی بود برو واسه اشنایی وگرنه سری که درد نمیکنرو الکی دستمال نمیبندن

حق زندگی داری شماهم...

اما سخته 

خیییییییلی سخت...

دخترم حضانتش بامن نیست ولی معمولا پیش منه و خرید گردش میریم .

جمعه عروسیم بود ازدواج مجدد کردم رابطه دخترم وشوهرمم خوبه خداروشکر 

ولی مدیریت بین بچه و شوهر جدید حیلی سخته 

خییییییییییلی سخت و جانکاه 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

بستگی به خودت داره و اینکه قرار نیست خاستگار اومد حتما ازدواج کنی اگه دیدی یکی همه چیش اوکی بود برو ...

خواستگارای که اومدن اکثرشون  همه چی شون اوکی بوده ولی من اینقدر ترسیدم که نمیتونم به هیچکس اعتماد کنم