2777
2789
عنوان

خواهشا کمک کنین خیلی مهمه🙏🙏😔

139 بازدید | 14 پست

سلام دوستان این مشکلی که میگم مربوط به دوستمه ازم کمک خواسته ممنون میشم راهنمایی کنین 

قبل این که بگم معذرت میخوام که طولانیه🙏

دوستم با خواهرشوهرش مشکل داشت یعنی این خواهرشوهر بدی نمونده که به این بیچاره نکرده باشه چند باری با فوش کتک کاری بیچاره رو از خونه بیرون کردن شوهرشم همش طرف مامان و خواهرش درمیومد حالا یه چند وقت پیش شوهر دوستم میفهمه خواهرزنش دوست پسر داره یعنی خواهر دوستم خلاصه مرتیکه رفته گوشی خواهر زنش و ازش به زور گرفته همه پیام هاشو خونده گفته به همه میگم دوست پسر داری تو بی آبرویی بماند که تا الانم داره به رخ زنش میکشه که خواهرت بی آبروی دوست پسر داشته باید از خواهر من ادب یاد بگیره

الان دوستم فهمیده که خواهرشوهرش با چند تا پسر رابطه داره حتی قرار اینام داشته که چه کار های کثیفی کرده دوستم رفته یه پیج فیک زده به شوهرش پیام داده که خواهرش این کارهارو کرده حتی اسم پسرارم گفته بعد پیج و دیلت اکانت کرده الان میترسه که بفهمن اون این کارو کرده 

یعنی ممکنه پیج دیلت اکانت هم بشه کامل بتونن طرف رو پیدا کنن ممنون میشم کمک کنین خیلی مهمه 🙏

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذوستت خیلی بی ذاته از طرف من حتما بهش بگو

فکر کنم نوشته اولش شوهره رفته چتای خواهر زنش خونده تهدید کرده ، اینم با خواهر خودش عین همون برخورد کرده 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

ذوستت خیلی بی ذاته از طرف من حتما بهش بگو

اول شوهر بی‌شعور این کارو کرد بنظرم حق داره بیچاره حالا خواهردوستم همش 15سالش بوده که این کارو کرده بیچاره الان حتی گوشی هم نداره انقد ترسیده  مامان باباش بهش بی اعتماد شدن خیلی تاثیر بدی رو روان دختره گذاشته فقط بخاطر دهن لقی این مرتیکه

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

فکر کنم نوشته اولش شوهره رفته چتای خواهر زنش خونده تهدید کرده ، اینم با خواهر خودش عین همون برخورد ک ...

جفتشون بی ذاتن فرقی نداره

من نمیدونم دوست پسر داشتن بقیه ب کسی چ مربوطه اخه

والا ماهم داماد داریم ب زور گوشیمونو نمیگیره چتارو بخونه میدونه پارتنر هم داشتم

شوهر دوستت فوق العاده بی ذات هست

خیلییی با آبروی دختر 15ساله بازی کرد رفت به مامان بابای دختره گفت باعث خیلی ناراحتی ها شد درحالی که میتونست خیلی برادرانه و بدون این همه بی احترامی دختره رو ازین کار دور کنه

سلام در صورتی که شوهرش وارد گوشیش بشه هر پیجی که حذف کرده باشه را هم میشه پیدا کرد، ولی از طریق شکای ...

میشه یک بیشتر توضیح بدین 

دوستم میگه وقتی پیام هارو فرستادم پیج و کلا دیلت کردم شوهرش فعلا شک نکرده که کار اون باشه

ن کسی نمیتونه دربیاره مگر اینکه اپ داخلی باشه

نه تو اینستاگرام پیام داده 

یعنی با شکایت و فتا اینام نمیتونن پیداش کنن؟؟؟