2777
2789
عنوان

فحش بد

186 بازدید | 8 پست

چند روز پیش با خانواده رفتم مسافرت دو تا دختر کوچیک دارم از برگشت دیگه مجبور شدم با ماکسیم بیام شوهرم وقتی فهمید بدترین فحش هارو بهم داد.میگفت تو قول و قرار گذاشتی با مرد نامحرم که بیارت خلاصه افتضاح آرین حرف هارو بهم زد.بهم گفت نادرست بهم گفت تو زن فاحشه پولی هستی.بخدا دستم داره می لرزه این کلمات رو می‌نویسم چون میخام خالی بشم اینارو دارم می‌نویسم آخه درد دلمو به کی بگم؟به کی بگم این حرف هارو شنیدم

فقط خدا حقیقت دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب روانی این... ینی به زن خودش تهمت میزنه اعتماد نداره مگه بهت؟!

من دو تا بچه دارم چرا باید بد باشم ؟؟؟چرا کار نادرست کنم؟منی که دو تا دختر دارم 

فقط خدا حقیقت دارد
من دو تا بچه دارم چرا باید بد باشم ؟؟؟چرا کار نادرست کنم؟منی که دو تا دختر دارم

فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده زندگی باهمچین مردایی واقعاا عذاب... فکر خراب زندگی رو هم خراب میکنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻